• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Persialainen matto 3x4m

Näyttävä persialainen matto sopii moneen sisustukseen. Kuvioitu itämainen matto tuo kodin sisustukseen lämpöä ja väriä. Tämä kaunis matto sopii sisustukseen kuin sisustukseen, ja on takuuvarma katseenvangitsija. Eksoottinen matto on mieleenpainuva sisustuselementti. Persialainen matto 3x4 nostaa huoneen kuin huoneen ilmettä. Tuo kotiisi energisyyttä ja väriä Persialainen matto 3x4 avulla. Tällä matolla sisustuksesi nousee seuraavalle tasolle.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Eksoottinen persialainen matto 3x4

Eksoottinen persialainen matto 3x4 on varma katseenvangitsija missä tahansa huoneessa. Itämaiset värit tuovat energisyyttä, sekä kauneutta tilaan kuin tilaan. Tuo kotiisi pehmeyttä ja tunnelmaa persialainen matto 3x4 avulla. Persiliaiset matot tuovat harmonian ja energisyyden tuntua kotiisi, sekä kohottavat minkä tahansa tilan ilmettä.Valitsemalla kotiisi oikeanlaisen maton voit helpottaa arkeasi, lisäksi matto vähentää myös kaikuja huoneessa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)