• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Persialaiset juoksumatot

Persialaiset juoksumatot on vaativan käyttäjän valinta. Monipuolisten säädöksien ansiosta persialaiset juoksumatot sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Suunniteltu ja valmistettu kestävistä materiaaleista vaativampaankin käyttöön. Käyttömukavuutta saa kokoontaitettavuudella, jolloin juoksumatto ei vie paljoa tilaa säilytyksessä. Muotoilu on eleganttia, joten juoksumattoa ei välttämättä tarvitse halutessaan käytön jälkeen kasata. Materiaali on kestävää, mutta kuitenkin helposti ja nopeasti kasattava/purettava.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Persialaiset juoksumatot ovat ergonomisia

Liikunnassa oikea asento ja ergonomia on kaiken "a ja o". Persialaiset juoksumatot on ottanut ergonomian huolellisesti suunnitteluvaiheessa huomioon ja kaikki mallimme on säädettävissä helposti eri kokoisille/ pituisille käyttäjille ilman työkaluja. Persialaiset juoksumatot on erittäin käyttäjäystävällisiä monipuolisten säätöjen ja asetuksien ansiosta. Kaikkien juoksumattojen toimituksen mukana selkeä käyttöopas ja kokoamiseen ohjeet.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU