• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pienet persialaiset matot

Pienet persialaiset matot ovat ajattomia. Laajasta valikoimasta löydät erikokoisia ja värisiä mattoja. Pienet persialaiset matot sopivat esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Persialainen käytävämatto eteisessä puolestaan näyttää hienostuneelta. Jotta persialainen matto säilyy kauniina, sitä tulee hoitaa. Hoito-ohjeet riippuvat maton materiaalista. Pieniä persialaisia mattoja on valmistettu eri materiaaleista, joten ne vaativat erilaista hoitoa. Löydät erilaisten mattotyyppien hoito-ohjeet netistä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Erilaiset pienet persialaiset matot

Pienet persialaiset matot voivat olla erivärisiä. Nykyään mattoja valmistetaan kaikissa sateenkaaren väreissä, joten löydät vaihtoehdoista varmasti oman suosikkisi. On olemassa pieniä ja ylellisiä persialaisia mattoja, mutta myös erittäin suuria persialaisia mattoja. Pieni matto on kätevä, sillä se sopii pienempäänkin asuntoon. Pienet persialaiset matot soveltuvat moneen paikkaan kuten esimerkiksi sängyn viereen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski