Pienet persialaiset matot

Pienet persialaiset matot ovat ajattomia. Laajasta valikoimasta löydät erikokoisia ja värisiä mattoja. Pienet persialaiset matot sopivat esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Persialainen käytävämatto eteisessä puolestaan näyttää hienostuneelta. Jotta persialainen matto säilyy kauniina, sitä tulee hoitaa. Hoito-ohjeet riippuvat maton materiaalista. Pieniä persialaisia mattoja on valmistettu eri materiaaleista, joten ne vaativat erilaista hoitoa. Löydät erilaisten mattotyyppien hoito-ohjeet netistä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Erilaiset pienet persialaiset matot

Pienet persialaiset matot voivat olla erivärisiä. Nykyään mattoja valmistetaan kaikissa sateenkaaren väreissä, joten löydät vaihtoehdoista varmasti oman suosikkisi. On olemassa pieniä ja ylellisiä persialaisia mattoja, mutta myös erittäin suuria persialaisia mattoja. Pieni matto on kätevä, sillä se sopii pienempäänkin asuntoon. Pienet persialaiset matot soveltuvat moneen paikkaan kuten esimerkiksi sängyn viereen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)