• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pitkä matot

Matto on tärkeä osa jokaista kotia ja täydentää asunnon sisustuksen. Huolella valittu matto voi tuoda sisustukseen sen kaipaamaa kodikkuutta ja lämpöä, tai vaihtoehtoisesti selkeitä linjoja ja ilmeikkyyttä. Asunnon viimeistellyn ulkonäön lisäksi matot poistavat mahdollista kaikumista ja suojaavat tehokkaasti lattiaa tarvittaessa. Sisustuksen kannalta ostajan on tärkeintä päättää, millaista mattoa hän etsii ja millaiseen tilaan. Tämän päivän trendinä voi nähdä selkeitä linjoja ja itämaisista matoista tuttuja väriyhdistelmiä. Mattojen ikisuosikkina voidaan pitää pitkiä mattoja. Tutustu pitkien mattojen valikoimaan Trendcarpetilla. Meiltä löydät pitkät matot lähes joka tilaan ja huoneeseen.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pitkät matot – mitä valinnassa kannattaa huomioida?

Pitkän malliset matot ovat näyttävä sisustuselementti jo itsessään ja sopivat käytännössä jokaiseen kodin huoneeseen. Laadukas, kulutusta kestävä matto on aina ilo silmälle ja kutsuu tervetulleeksi taloon. Mattoa valitessa ostajan kannattaa kiinnittää huomiota maton sopivaan pituuteen ja materiaaliin, joka määräytyy käyttökohteen mukaisesti. Kosteisiin tiloihin ostajan kannattaa miettiä esimerkiksi muovi- tai puuvillamattoa, parvekkeella palvelee hyvin esimerkiksi polypropeenista valmistettu matto. Valinnassa kannattaa huomioida myös ympäröivä sisustus ja mahdolliset huonekalut. Pitkät matot ovat kapeutensa vuoksi helppo asetella mihin tilaan tahansa, ja sisustajan kannattaakin rohkeasti kokeilla erilaisia asetelmia. Isot tilat saavat täysin uutta ilmettä esimerkiksi kahdesta pitkästä matosta huoneeseen aseteltuna. Pitkien mattojen avulla voi myös luoda vaikutelmaa pidemmästä tilasta ja yhdistellä sisustuselementtejä osaksi toisiaan. Tutustu erilaisiin pitkien mattojen materiaaleihin ja ideoihin valikoimassamme.

Pitkän maton valinta oikeaan tilaan

Pitkät matot pääsevät oikeuksiin parhaiten, kun niiden malli tulee kokonaisuudessaan esille, eikä peity esimerkiksi olohuoneen sohvan alle. Matto kannattaa asetella reilusti irti seinästä, jolloin katse kiinnittyy ensimmäisenä itse mattoon eikä kalusteisiin ympärillä. Keittiön maton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin; liukaspintainen polypropeenimatto on puhdistamisen kannalta hyvä vaihtoehto ja esimerkiksi keittiön ruokapöydän tuolit liikkuvat pintaa vasten sujuvasti. Pitkä matto on lähes klassikko pitkien käytävien mattona. Nyrkkisääntönä voi pitää, että yksi yhtenäinen matto tuo käytävälle pituuden ja syvyyden tuntua, kaksi erillistä pitkää mattoa katkaisee tilaa lyhyemmän tuntuiseksi. Makuuhuoneeseen pitkät matot soveltuvat loistavasti parisängyn molemmille puolille. Pitkänukkainen matto tuo makuuhuoneeseen suloista pehmeyttä, kun taas itämainen matto on trenditietoisen valinta. Lastenhuoneen sisutusta täydentää loistavasti iloisen kirjava räsymatto.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)