Pitkät matot

Yksi suosituimmista matoista on luonnollisesti pitkä matto. Pitkä matto sopii esimerkiksi eteiseen,

keittiöön, käytävään tai muuhun kapeaan tilaan tai huoneeseen, jossa kapea ja pitkä matto on todella tyylikäs. Pitkiä mattoja kutsutaan myös käytävämatoiksi ja se on tavallinen muoto itämaisilla matoilla, sillä itämaissa matot voivat olla todella pitkiä ja kapeita. Sisal-mattojen ja muovimattojen valikoimasta voit valita maton juuri niin pitkänä kuin haluat!

Lue lisääSulje
+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

ULKONA MATTOJUOKSIJAJUUTTIMATON JUOKSIJA | SISAL-MATTO JUOKSIJA | RÄSYMATTO JUOKSIJA | RYIJYMATTO JUOKSIJA | VILLAMATON JUOKSIJAPERSIALAISET JUOKSUMATOTITÄMAINEN MATTO JUOKSIJAMAROKKOLAISET BERBERI-MATTO JUOKSIJAMATTO 80X300MATTO 80X200MATOT 70X200MATTO 80X250 

Pitkät matot jokaisessa mallissa

Trendcarpetin pitkät matot tulevat monissa vaihtoehdoissa - afganistanilaisesta Kelim-matosta, käytävämallisesta berber-matosta ja persialaisesta Ziegler-matosta lähtien aina moderneihin puuvillamattoihin, villamattoihin, wilton-mattoihin sekä moniin muihin. Jos haluat pitkän maton mittatilauksena, suosittelemme valitsemaan trendikkään Sisal-maton tai Ruotsissa valmistetun Horredsmattan-muovimaton. Näissä valitset pituuden itse ja haluamiesi mittojen mukaan.

Nopea ja ilmainen toimitus kaikkiin pitkiin mattoihin

Kaikki itämaiset matot sekä puuvilla- ja villamatot löytyvät varastosta ja lähetetään saman tien. Jos haluat muovi- tai Sisal-maton mittatilauksena, suosittelemme varaamaan enintään kaksi viikkoa toimitukseen, mutta useimmiten se tapahtuu paljon nopeammin. Osta pitkä matto turvallisesti laskulla ja maksat tuotteen vasta kahden viikon päästä tilauksesta.

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)