Poppy by Hanna Wendelbo

Yhdessä muotoilijan ja vaikuttajan Hanna Wendelbon kanssa olemme luoneet kokoelman muodikkaita ja tyylikkäitä mattoja, verhoja, tyynynpäällisiä ja vuodevaatteita nostattamaan kotisi sisustus seuraavalle tasolle.

+ Lisää-
Väri
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kurkistus ylelliseen Hanna Wendelbon kanssa luomaamme mallistoon

 

Koe uusin ja ylellisin mallistomme, "Poppy", joka on luotu yhteistyössä arvostetun muotoilijan ja vaikuttajan Hanna Wendelbon kanssa! Mallisto on kunnianosoitus kasvillisuudelle ja kuvioille, ja se on valmistettu antamaan kodillesi ainutlaatuista ja muodikasta ilmettä.

Poppy tarjoaa harmonisen tasapainon kahdessa eri väriskaalassa, jotka on valittu täydentämään erilaisia sisustusmieltymyksiä. Valitse syvempi ja dramaattisempi, ylellisyyden tunnetta huokuvan tummemman värimaailman ja vaaleamman, tyylikästä ja ajatonta tunnelmaa tuovan beigen sävyjen väliltä.

POPPYSTÄ

Jokainen tuote on huolella valittu ja muotoiltu luomaan laadukasta ja modernia tunnelmaa kotiisi. Tässä on muutamia Poppy-malliston upeita tuotteita:

 

MATOT

Laadukkaita mattoja, jotka tuovat huoneeseen ylellisyyden ja mukavuuden tunnetta. Nauti upeista matoista, jotka sekä koristavat lattiaasi että luovat huoneeseen lämmintä ja kutsuvaa tunnelmaa.

VERHOT

Luo eleganttia tunnelmaa kauniilla verhoillamme, jotka sopivat täydellisesti yhtenäisen tilan väriskaalaan.

TYYNYNPÄÄLLISET

Lisää ripaus tyyliä pehmeillä ja trendikkäillä tyynynpäällisillämme. Tyynynpäälliset on muotoiltu täydentämään sohvasi tai sänkysi ulkonäköä.

PUSSILAKANASETIT

Muuta nukkumistilasi ylellisyyden ja mukavuuden tyyssijaksi pussilakanoillamme. Jokainen setti on valmistettu huolella, yksityiskohtiin huomiota kiinnittäen, jotta sinä saisit parhaat mahdolliset unet.

 

Tutustu mallistoon tänään ja anna Hanna Wendelbon auttaa sinua luomaan itsellesi koti, joka kertoo juuri sinun ainutlaatuisesta maustasi ja tyylistäsi.

 

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)