Pyöreä sisalmatto

Kestävä ja luonnonkuidusta valmistettu pyöreä sisalmatto. Silmää miellyttävä lisä monenlaiseen sisustukseen. Pyöreä sisalmatto kestää hyvin kulutusta, joten se sopii erinomaisesti matoksi eteiseen tai aulatiloihin. Sisal on helppohoitoinen luonnonmateriaali joka ei kerää likaa, joten säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa riittävät maton puhtaanapitoon. Sisal-kuidusta valmistetut matot ovat ympäristöystävällinen ja pitkäaikainen valinta jokaiseen tilaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreä sisalmatto moneen tilaan

Pyöreä sisalmatto on ajaton ja kestävä valinta. Matto sopii monenlaiseen sisustukseen tuomaan luonnonläheisyyttä. Kaunis väri ja pinta takaavat hienon lisän tilaan kuin tilaan. Kestävyytensä ansiosta pyöreä sisalmatto sopii käytettäväksi myös terassille tai eteiseen, ja se on erinomainen valinta myös esimerkiksi toimistoon tai muihin julkisiin tiloihin. Helppohoitoisen materiaalin puhtaanapitoon riittää imurointi ja tuuletus tarvittaessa.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)