• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Pyöreät matot

Trendcarpetilta löytyvät pyöreät matot tulevat osaksi suositulta tanskalaiselta design-merkiltä nimeltä Nordal, jolta löydät räsymattoja puuvillasta ja nahasta(!), sekä osaksi myös ruotsalaisilta merkeiltä kuten Strehög, Polytuft ja Stjerna, jonka pyöreät ryijymatot (Rya Soft, Lobby, Diamant, Diamond, SuperKlalix ja Spectrum) ovat monen värivaihtoehtonsa ansiosta todellisia suosikkeja.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Pyöreät matot 80cm, 100cm, 120cm, 160cm & 200cm.

Kaikki pyöreät matot tulevat ja myydyimmän ja tavallisimman kokoisina, 80cm, 100cm, 120cm, 160cm ja jopa 200 cm halkaisijalla. Kaikki tiedot jokaisesta pyöreästä matosta löydät kyseisen tuotteen tiedoissa. Haluatko lisätietoa? Lähetä meille sähköpostia tai soita. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.

Pyöreät matot Trendcarpetilta - aina ilmaiset postikulut & maksuton palautus.

Trendcarpetilla tilaat aina turvallisesti ja varmasti ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella. Lähetämme tilauksesi saman päivän aikana, jos teet tilauksen ennen kello 14.

Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski