Räsymatot - Meillä suuressa valikoimassa!

Räsymatot ovat todellinen klassikkomalli, ja valikoimastamme löydät räsymatot eri kokoisina ja eri designeilla varusteltuna. Useimmiten räsymattoihin törmää eteisessä, portaikossa, lastenhuoneessa tai ulkotiloissa. Kaupastamme löydät värikkäät, moniväriset ja yksiväriset räsymatot kauniiden designien kera. Kaikki räsymatot on valmistettu puuvillasta.

Etsitpä suurikokoista tai pienikokoista räsymattoa, meiltä löydät tarvitsemasi. Haikailetko kenties erityisen pitkän räsymaton perään? Valikoimamme kattaa myös 300 cm ja 400 cm pitkiä mattoja.

Hienon räsymaton etsintä luonnistuu mutkattomasti verkkokaupan välityksellä. Tutustu suosituimpaan räsymattoomme, joka kantaa nimeä Happy. Monet asiakkaamme ovat ihastuneet mattoon ikihyviksi!

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Räsymatot ovat kotona kudottuja, maalaishenkisiä taideteoksia, jotka tuovat huoneeseen maalaismaista henkeä. Räsymatto sopii mainiosti myös nykyaikaisempaan kotiin. Monet ihmiset valitsevat räsymaton osaksi sisustusta, eikä syytä tarvitse lähteä hakemaan kaukaa - räsymatto on kestävä, helppohoitoinen ja käytännöllinen matto. Ei ihme, että monet ihmiset valitsevatkin räsymattoja niin keittiöön kuin eteiseenkin, sillä kyseiset pinnat ovat usein alttiita lialle ja läikyille. Räsymattoihin törmää myös kesämökeissä, joissa ne luovat kodikasta ja maalaismaista tunnelmaa.

Pesuohjeet

Ajan kuluessa matto saattaa kokea kovia ja värit alkavat hiljalleen haalistua. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä räsymatto pestään käsin. Tämä on meistä suuri plussa! Helpoiten homma luonnistuu haalealla vedellä ja pesuaineella. Tahrojen poistoon voidaan käyttää myös kuituharjaa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)