• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ryijymatot - Meillä suuressa valikoimassa!

Ryijymatot ovat taas trendikkäitä. Ryijymaton ostaminen ei enää tarkoita että joudut valitsemaan vain muutaman mallin ja värin väliltä. Trendcarpetilta löydät ryijymatoista monia erilaisia malleja ja värejä, jotka sopivat mukavasti kodin sisustukseen. Trendcarpet myy suosittuja ryijymattoja, kuten Spectrum, Safir, Diamond, Diamant sekä todella suositut Fancy, Shaggy Deluxe ja Soft Deluxe. Tietoja jokaisesta ryijymatosta löydät tuotetiedoista. Mikäli sinulla on lisää kysymyksiä ryijymatoista, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Trendcarpetin asiakastuki vastaa mielellään kysymyksiin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ryijymatot Trendcarpetilta - aina ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella.

Kun tilaat ryijymaton Trendcarpetilta saat aina ilmaiset toimituskulut ja maksuttoman palautuksen, jos matto ei olekaan sellainen kuin kuvittelit. Ostaminen Trendcarpetilla on turvallista, nopeaa ja varmaa. Lähetämme kaikki matot saman päivän aikana jos tilaus on tullut perille ennen kello 14.

Ryijymattoja monessa upeassa värissä.

Jos haluat siirtyä suoraan suosikkivärisi valikoimaan, napsauta kätevästi värilinkkiä valkoinen, beige, harmaa, violetti, vihreä, oranssi, musta tai ruskea.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski