Siniset matot

Sininen on todella suosittu mattoväri. Tänne olemme koonneet laajan valikoiman monenlaisia sinisiä

mattoja - kaikkea puuvillamatoista villamattoihin, konevalmistettuja sinisiä mattoja sekä luonnollisia mattoja, jotka on valmistettu hampusta, juutista tai sisalista. Suosittujen mattojen joukosta löytyvät Silje, Slite, Calinda ja Zaira. Suosittelemme myös Pagham, Tuva ja Heraklion -mattoja. Jos etsit sinistä mattoa, löydät täältä kattavan valikoiman mattoja hyvään hintaan.

Lue lisääSulje
+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

SININEN-VIHREÄ MATTO | SININEN MATTO VINTAGESININEN MATTO PYÖRISTÄÄ | SININEN JA KULTAINEN MATTOSININEN KUVIOLLINEN MATTOSININEN MATTO TURKOOSISININEN MATTO HARMAAVALKOINEN JA SININEN MATTOPUNAINEN JA SININEN MATTOSININEN JA BEIGE MATTOSININEN MATTO LASTENHUONEESEENULKOILUMATTO SININENPYÖREÄ MATTO SININENRYIJYMATTO SININENVILLAMATTO SININEN

Siniset matot ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella

Trendcarpet tarjoaa ilmaiset toimituskulut ja 14 vuorokauden avokaupan kaikille matoille. Jos löydät sinisen maton, josta pidät, voit huoletta tilata sen laskulla kotiin ja nähdä maton ennen kuin maksat. Toimitusaika Suomeen on 2-3 päivää ja kaikki tilaukset jotka tehdään arkisin ennen kello 14 lähetetään saman päivän aikana, muuten seuraavana arkipäivänä.

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)