• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Sisal-matot

Sisal-matoista on tullut todella suosittuja viime vuosien aikana. Sisal-matossa on luonnollinen ulkonäkö - vahva, kestävä ja ekologinen. Sisal-matto valmistetaan sisal-kasvista, joka kasvaa Etelä-Amerikassa ja Afrikassa ja on edellä mainittujen ominaisuuksiensa lisäksi myös todella helppohoitoinen. Siitä syystä on tavallista, että Sisal-matto ostetaan eteiseen tai keittiöön, eli huoneisiin joissa likaantumisen riski on suurempi kuin muissa - helppohoitoinen Sisal-matto sopiikin täydellisesti juuri niihin tiloihin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Sisalmatto vai juuttimatto?

Sisalmatot ja juuttimatot valmistetaan ekologisesta kasveista ja ne antavat aidon luonnollisen tunteen. Juutti- ja Sisal-matot muistuttavat paljon toisiaan. Molemmat ovat elegantteja, lämpimiä jalan alla ja niissä on samankaltainen ulkonäkö. Mutta niissä on myös eroja:

●    Sisal-matoissa on joko luonnollinen valkoinen väri (offwhite) tai kevyt vaalean beige väri (cream). Maton kuidut tulevat sisal-kasvin pitkistä vihreistä lehdistä, ollen vahvempia ja kestävämpiä kuin muut luonnolliset kuidut. Vahvuutensa ansiosta sisal-kasvista ei valmisteta pelkästään mattoja, vaan esimerkiksi myös naruja.

●    Sisal-matossa on kuvioitu, rispattu viimeistely ja se sopii hienosti sellaisiin kodin tiloihin, jotka ovat haasteellisia, kuten eteinen, keittiö tai olohuone. 

●    Juuttimatto on hiukan edullisempi vaihtoehto, Sisal-matto taas on korkealaatuinen ja hyvin kestävä. Sisal-matto myös eristää ääntä paremmin kuin juutti.

Tilaa Sisal-matto mittojen mukaan lyhyellä toimitusajalla

Voit valita mattosi mitat ihan itse ja silti saada maton kotiisi nopeasti. Trendcarpetilla on vain noin 1-2 viikon toimitusaika siitä, kun olet tehnyt tilauksen mittatilauksella, siihen että matto valmistetaan ja lähetetään. Varastossa olevat koot (myydyimmät) lähetetään arkisin 24 tunnin sisällä tilauksesta. Kaikki Sisal-matot toimitetaan ilman postikuluja ja maksuttomalla palautuksella.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski