Rahit

Istuin-rahi on täydellinen lisä sisustukseen - mukava istua, helppo siirtää ja uskomattoman kaunis katselemiseen. Suosittuja istuinraheja ovat tällä hetkellä 1) marokkolainen istuinrahi nahasta, 2) kudottu tai neulottu istuinrahi, 3) istuinrahi säilytyksellä sekä 4) istuinrahi/nahkarahi harmaana, ruskeana, mustana, valkoisena tai roosana.

Väri
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Nahka-rahit

Marokkolainen nahkainen istuinrahi on todellakin Trendcarpetin suosituin rahi. Loputtoman suosittu sekä ulkonäkönsä että toimivuutensa puolesta. Tilaamme näitä käsintehtyjä raheja suoraan Marokosta ja täytämme ne ympäristöystävällisellä voimapaperilla. Tämä on hyväksi ympäristölle, tehden niistä muotonsa pitävät sekä mukavat istua. Istuinrahi on keskimäärin 60 cm halkaisijaltaan ja 30 cm korkuinen.

Kaikki istuinrahit toimitetaan ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella.

Kaikki verkkosivuiltamme löytyvät istuinrahit ovat varastossa ja lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus tehdään arkipäivänä ennen kello 14. Toimitusaika on kaksi arkipäivää siitä, kun tilaus on tehty, siihen asti että vastaanotat tilauksen.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)