• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lehmäntalja

Aito lehmän nahasta (lehmän taljasta) valmistettu tyyny on upea, elämää ympärilleen antava sisustusyksityiskohta. Aito lehmäntaljatyyny valmistetaan aidosta lehmäntaljasta, jota käytetään tavallisesti mattona lattialla, ja joka on usein väriltään joko mustavalkoinen tai ruskeavalkoinen. Myös kolmen värin yhdistelmä on tavallinen näky ja näitä lehmäntaljatyynyjä saa usein Etelä-Amerikasta, josta löytyy kaikkein eksoottisin lehmännahka.

Tyynynpäälliset design
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Lehmännahkaiset tyynynpäälliset

Trendcarpet toimittaa kaikkia nahkatyynynpäällisiä ilman sisätyynyä, ja nahkainen tyynynpäällinen on kooltaan 45 x 45 cm. Jos haluaa väljemmän ja ei-niin muhkean tyynyn, sisään voi valita 40 x 40 cm kokoisen tyynyn, ja jos taas haluaa ison ja pehmeän tyynyn, sopii päälliseen 50 x 50 cm sisätyyny.

Kaikki lehmäntaljatyynyt lähetetään heti

Kaikki tyynynpäälliset löytyvät varastostamme ja jos tilaus tehdään arkipäivänä ennen kello 14, lähetetään se saman päivän aikana, ja muuten seuraavana päivänä. Voit turvallisesti valita maksutavaksi joko laskun, korttimaksun tai verkkopankkimaksun. Kaikki tilaukset lähetetään meiltä DHL-kuljetuksella.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)