• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tyynynpäälliset 60 x 60 cm

Tyynynpäälliset 60 x 60 cm koossa ovat markkinoiden suosituimpia tyynyjä. Tämä on klassinen koko isolle tyynylle ja tyynynpäälliselle ja koko, joka näkyy kodin sisustuksessa kauniisti. Trendcarpetilla on eniten suuria tyynynpäällisiä 60 x 60 cm Kelim-kuviolla - nämä upeat turkkilaiset taideteokset on varustettu ihanilla kuvioilla ja väreillä. Kaikki tyynynpäälliset 60 x 60 cm tuoteryhmässä löytyvät varastosta ja lähetetään heti, kun olemme vastaanottanut tilauksen. Arkipäivänä tilatut tuotteet lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus tulee perille ennen kello 14, ja muuten seuraavana arkipäivänä.

Tyynynpäälliset
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Osta tyylikkäät 60 x 60 cm tyynynpäälliset

Trendcarpet toimittaa kaikki tyynynpäälliset juuri sellaisenaan, eli ilman sisätyynyä, joten voit itse valita minkälaisen tyynyn haluat. Tavallisin koko sisätyynylle on 60 x 60 cm, mutta voit myös leikitellä eri kokoisella tyynyllä riippuen siitä, haluatko itsellesi napakan vai pehmeän tyynyn. 

Kaikki 60 x 60  cm  tyynynpäälliset lähetetään heti tilauksen jälkeen

Kaikki 60 x 60 cm koon tyynynpäälliset löytyvät varastostamme ja jos tilaus tehdään arkena ennen kello 14, lähetämme tuotteet saman päivän aikana, ja muuten seuraavana arkipäivänä. Voit turvallisesti valita maksutavaksi joko laskun, korttimaksun tai verkkopankkimaksun. Kaikki meiltä tilatut tyynynpäälliset lähetetään DHL-kuljetuksella.

 

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)