• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Terassi matot

Terassi matot sopivat erinomaisesti puutarhan tai parvekkeen oleskelutilan määrittelemiseen. Riippumatta siitä, onko sinulla parveke, terassi, patio tai pieni puutarha, jonka haluat tehdä viihtyisämmäksi oleskelua ajatellen, terassimatto on edullinen sisustuspäivitys ja loistava tapa luoda viihtyvyyttä helposti. Terassimatto jatkaa sisätilojen oleskelutilaa ulkona - voit sisustaa terassisi tai oleskelualueesi ulkomatoilla, ulkotyynyillä, puutarhalampuilla ja kasveilla, jotka todella auttavat luomaan kodikkaan tilan ulos. Voit ostaa terassimaton edullisimmillaan vain muutamilla kymmenillä euroilla ja myös hinnakkaampia vaihtoehtoja löytyy. Hinta määräytyy maton tuotemerkin, materiaalin ja koon mukaan. Löydät kaiken malliset terassimatot, kuten suorakulmaiset ulkomatot, pyöreät ulkomatot tai pitkät ulkomatot meiltä. Terassimattoja käytetään pääasiassa asuintilan laajentamiseen kodin ulkopuolelle, mutta ulkomatot ovat myös hyvin käytännöllisiä - niiden ansiosta tuot vähemmän likaa pihalta sisätiloihin, ja ne myös peittävät epätäydellisen ruohikon tai terassin lattian tarvittaessa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Terassi matot ja niiden käyttö

Ulkomattoa käytetään kuten mitä tahansa muuta lattiamattoa, sillä se luo kodikasta tyyliä, voi vaimentaa ääniä, lämmittää lattiaa ja suojata lattiapintoja raskaalta käytöltä. Olet saattanut tottua mattoihin vain sisätiloissa, mutta ulkomatot lisäävät tyyliä kuistillesi, patiolle tai terassillesi samalla kun suojaat lattiaa likaisilta kengiltä, nurmikolta ja lemmikkien tassuilta. Puhumattakaan siitä, että loistava terassimatto voi tehdä ulkotilastasi sisätilojen kodikkaan jatkeen. Kaikki matot eivät suinkaan ole sopivia ulkokäyttöön, mutta erilaisia ulkomattoja on nykyisin tarjolla jo todella paljon. Terassi matot on valmistettu kestämään raskasta kulutusta, ne kestävät säätä ja ovat usein myös vedenpitäviä. Lisäksi ulkomatot on paljon helpompi puhdistaa kuin sisätilojen matot: suurin osa niistä voidaan yksinkertaisesti huuhdella vedellä ja jättää kuivumaan. Matto terassi pidentää ulkona oleskelun käyttökuukausia, ja lämmittimen kanssa pystyt nauttimaan ulkona istumisesta jopa pitkälle syksyyn. Valitsitpa sitten helposti puhdistettavan suuren alueen maton isolle patiolle tai vedenpitävän ulkomaton pienelle parvekkeelle, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia ulkomaton jättämisestä sateeseen, koska mattomme kuivuvat nopeasti. Terassimatto on edullinen vaihtoehto ulkoterassin raikastamiseksi tai monipuoliseksi sisä- ja ulkotilan matoksi. Selaa kattavaa valikoimaamme löytääksesi parhaimmat ulkomatot jo täksi kesäksi ja täydennä patiotasi tai terassiasi laadukkailla terassimatoillamme. Valikoimamme ulkomatot auttavat varmistamaan, että kotisi näyttää täydelliseltä niin sisältä kuin ulkoakin! Kestävä ja vedenpitävä tyylikäs ulkomatto on loistava lisä puutarhaan tai ulkotilaan. Sijoita terassimatto kovan pinnan päälle luodaksesi mukavan oleskelupaikan, jossa voit nauttia puutarhastasi, ja yhdistä kokonaisuus kauniisiin ulkokalusteisiin näyttävän keskipisteen luomiseksi. Puutarhamattovalikoimassamme on saatavilla useita värejä ja eri koko- ja mallivaihtoehtoja. Meiltä löydät varmasti sopivat vaihtoehdot makusi ja puutarhatyylisi mukaan.

Terassimattojen hoito

Ellei puutarhamatto ole jo valmistettu hometta kestäväksi ja likaa hylkiväksi, on ulkomattoa hoidettava asianmukaisesti, jottei siihen kerry käyttöikää lyhentävää hometta ja likaa. Onkin suositeltavaa säilyttää terassimatto sisätiloissa tai vedenpitävässä suojassa talvisin tai silloin kun se ei ole käytössä. Ravista terassi matot aina säännöllisin väliajoin poistaaksesi roskat, ruohon tai pölyn. Tarkista kuitenkin maton hoito-ohjeet ennen kuin alat puhdistamaan sitä vedellä, sillä kaikki materiaalit eivät välttämättä kestä vesipesua. Muta on helpompi poistaa aina kuivana, joten ravista tai harjaa se pois. Ulkomatot voidaan myös imuroida, mutta varmista, että ne ovat ensin kuivia, ja ravista ensin pahimmat liat pois. Pestävissä ulkomatoissa suosittelemme pesunesteen ja lämpimän veden seosta ja sientä tai pehmeää liinaa, jolla hierotaan liat ja tahrat varovasti pois. Suihkuta lopuksi matto vesiletkulla ja ripusta se kuivumaan ilmavaan paikkaan pesun jälkeen. Mitä parempaa huolta pidät terassimatosta, sitä useampana vuotena se palvelee sinua ulkona. Toiset ulkomattojen materiaalit ovat helpompia pestä ja kuivata kuin toiset. Muovimatot ovat erityisen mainioita ulkokäyttöön, koska niitä voi pestä usein ja ne kuivuvat auringossa nopeasti. Myös lika lähtee muovimatoista helposti. Muista myös, että tekstiilimatot kuivuvat muovimattoja hitaammin. Oikean materiaalin valinta riippuu siitä, tuleeko matto esimerkiksi katetulle parvekkeelle tai terassille, jossa matto ei koskaan altistu sateelle tai kosteudelle. Ulkomattoa saattaa joutua pesemään ja kuivaamaan useammin kuin sisämattoja ja siksi niiden tulee olla helposti pestäviä. Terassimatto altistuu myös kastumiselle enemmän kuin sisämatto ja siksi sen tulisi olla ennen kaikkea helposti ja nopeasti kuivattava.

Terassi matot ja niiden materiaalit

Terassi matot valmistetaan usein sään- ja vedenkestävästä materiaalista, kuten polypropeenista. Se on tehty synteettisestä hartsista, joka on edullinen, kestävä ja helppo puhdistaa. Muoviset terassi matot on usein kudottu käsin kestävän ja kauniin pinnan muodostamiseksi. Muoviset terassi matot ovat ehdottomasti helpoin ulkomattotyyppi puhdistaa. Muovimattoja voi huuhdella vedellä ja tarvittaessa pesuaineella helposti ja ne myös kuivuvat nopeasti. Muoviset matot eivät mene pilalle myöskään sateessa, kunhan ne saavat kuivua kunnolla. Perinteisesti terassimattoihin on käytetty usein myös erilaisia luonnonmateriaaleja, kuten juuttia ja hamppua, jotka soveltuvat ulkotiloihin mainiosti. Luonnonmateriaaleissa pieni lika ei näy helposti, ja ne on helppo puhdistaa harjalla tai tamppaamalla. Luonnonmateriaalista tehdyt terassi matot voi pestä myös vedellä, koska ne on tehty kestämään. Vaihtoehtoisesti ulos voi valita minkä tahansa helposti pestävän ja kuivattavan maton, ja voitkin käyttää useita valikoimamme terassimattoja sekä sisä- että ulkotiloissa. Jos matto tulee käyttöön aurinkoiselle paikalle, valitse kuitenkin matto sellaisesta materiaalista, joka ei haalistu helposti. Terassimatto voi olla kesällä käytössä pihalla ja talven tultua se muuntuu hyvin sisämatoksi. Ympäristötietoisen kannattaa ehdottomasti sijoittaa kierrätettävään mattoon. Moni ulkomattojen valmistaja kierrättää muovimateriaalin lattiamattoihin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Ulkomatot ovat usein myös erittäin tyylikkäitä, sillä niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, joita voit yhdistellä muiden tekstiilien kanssa yhtenäiseksi sisustukseksi. Matto terassilla pidentää ulkona oleskelun viihtyvyyttä alkukeväästä pitkälle syksyyn, ja lisäksi ulkomatto on miellyttävämpi jalan alla kuin kylmä betonilattia tai epätasainen puu.

Terassi matot meiltä

Tee kotisi ulkotiloista yhtä houkuttelevat kuin sisätiloistakin. Meidän kokoelmastamme löydät ulkomatot ja ovimatot terasseille, kuistille, parvekkeelle, pihalle, veneen kannelle tai muihin ulkotiloihin, jotka haluat tehdä kutsuvammaksi ja kodikkaammaksi. Valikoimassamme on useita kokoja, aina suurista matoista pieniin mattoihin ja lisäksi tarjoamme valikoiman tasakudottuja malleja, jotka kestävät ankarimmatkin sääolosuhteet. Kaikki terassi matot on saatavana useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten löydät varmasti täydellisen vaihtoehdon henkilökohtaiseen sisustustyyliisi. Ulkomattomme eivät ole aina vedenpitäviä, mutta ne ovat lähes poikkeuksetta vedenkestäviä. Yksinkertaisesti sanottuna ne imevät vähemmän vettä kuin useimmat sisätilamatot, joten ne myös kuivuvat paljon nopeammin kastumisen jälkeen. Näiden ominaisuuksien ansiosta valikoimamme ulkomatot voidaan jättää huoletta ulos, ja ne voivat pysyä ulkona jopa sateessa. Matoissamme käytetyt synteettiset materiaalit, kuten nailon, polyesteri ja polypropeeni, ovat erinomaisia materiaaleja matoille, jotka altistuvat suoraan kuluttaville sääelementeille. Tämä johtuu siitä, että kyseiset materiaalit ovat hyvin hometta ja kosteutta kestäviä. Kaikki ulkomattomme on kuitenkin materiaalista riippumatta suunniteltu olemaan ulkona ympäri vuoden ja useimmat niistä kestävätkin mainiosti niin aurinkoa, sateita kuin jopa lumisateita ja räntääkin. Olipa sisustustyylisi sitten graafinen, itämainen tai boheemi, löydät meiltä varmasti makuusi sopivat mattovaihtoehdot. Kokoelmastamme löydät runsaasti niin eloisia värejä, trendikästä muotoilua kuin klassisempia ja käytännöllisempiä malleja, joiden avulla voit luoda kotisi ulkotiloista harmonisen keitaan. Mausta terassin ilmettä esimerkiksi eläinkuosisella matolla tai luo parvekkeelle ripaus ylellisyyttä kullan ja vihreän sävyjä hyödyntämällä – valinta on sinun ja meiltä löydät aina kulloiseenkin tyyliin sopivat elementit.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)