• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Todellisia persialaisia mattoja

Todellisia persialaisia mattoja valmistetaan edelleenkin käsin vuosisataisten perinteiden mukaisesti. Materiaaleista villa on käytetyin. Etenkin lampaanvilla on suosiossa sen sileyden ja pehmeyden ansiosta, eikä siitä tule koskaan pulaa. Silkki on kalliimpi ja harvemmin käytetty materiaali, sillä sen kulutuskestävyys on huonompaa. Todellisia persialaisia mattoja on saatavissa monessa eri koossa ja muodossa pienistä eteismatoista aina suuriin olohuoneen mattoihin.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Miten valita todellisia persialaisia mattoja?

Todellisia persialaisia mattoja valitessa on hyvä miettiä niiden sopivuutta kohteeseensa. Suorakulmaiset, pienemmät matot soveltuvat hyvin eteiseen. Varsinkin pidempien käytävien matoiksi soveltuvat hyvin "Persian kudotut polut", suorakulmaiset, pitkät matot. Tilavaan olohuoneeseen voi valita suuren, lähes koko lattian peittävän arvokkaan maton. Isommaksi matoksi kannattaa valita pienempikuvioinen, vähemmän räikeä malli, pienemmät koristeellisemmat matot taas sopivat pieneen tilaan.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)