• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tummanharmaa matto

Tummanharmaa matto on hillitystä ja konstailemattomasta värimaailmasta nauttivan varma suosikki. Väriltään tummanharmaa matto on oivallinen keino tuoda varsinkin kodin vaaleampiin tiloihin kontrastia ja syvyyttä. Se sulautuu kuitenkin yhtä tyylikkäästi ja vaivattomasti myös kodin tummempien tilojen lattioille. Pehmeä, ekologinen ja myös allergikoillekin ystävällinen matto on helppo puhdistaa, siirtää ja tarpeen tullen myös kierrättää.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Luonnollisesti tummanharmaa matto

Tummanharmaa matto on monia räikeämpiä tuotetovereitaan monikäyttöisempi ja helpommin mukautuva elementti kodin lattiapinnoille. Maton luonnollisuus ei ole pelkästään vain sen orgaanisen värityksen tuoma valttikortti, vaan myös sen materiaalina toimiva villa on uusiutuvaa ja helppoa kierrättää. Käsinkudottu matto on tuntumaltaan sileä ja se asettuu tasaisesti ja vakaasti monenlaisten pintojen päälle.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)