Tummanvihreä matto

Tummanvihreä matto on valinta joka kotiin. Matto on laadukkaasti valmistettu ja kokonsa puolesta matto soveltuu moneen tilaan ja käyttöön. Tummanvihreä matto voi olla mahdollista pestä myös koneessa tai perinteisesti vesipesuna. Tummanvihreästä ei helposti huomaa likaa, minkä takia matto onkin hyvä monenlaiseen käyttöön. Tummanvihreässä pinnassa on eläväinen sävy, joka sopii luonnollisempaa tyyliä sisustuksessaan arvostavalle.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tummanvihreä matto luonnonläheiseen kotiin

Tummanvihreä matto on luontoon kaipaavan valinta. Väri muistuttaa kesäisestä metsästä ja tuo mukanaan muistot metsän tuoksusta. Puuvillainen pinta on pehmoinen ja muistuttaa kesäisistä mökkipäivistä. Matto on helppo pestä käsin tai koneessa. Tummanvihreä matto on myös urbaanin ihmisen valinta moderniin kotiinsa. Värinsä puolesta matossa ei näy helposti lika, joten se soveltuu monenlaiseen tilaan.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)