Turkoosit matot

Tästä kategoriasta löydät kaikki Trendcarpetin turkoosit matot yhdessä ja samassa paikassa. Turkoosi matto on ihana valinta missä vain kodissa ja se sopii jokaiseen huoneeseen. Netissä on olemassa paljon inspiroivia kuvia, jossa ihanat turkoosit matot valaisevat koko olohuoneen. Turkoosi on erityinen väri matossa, mutta sitäkin upeampi, eikö vain? Yksivärinen turkoosi, upea viskoosimatto Piazzo? Marseille villamatto? Entäpä kivipestyt puuvillamatot Bastia ja Colmar?

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

TURKOOSI VINTAGE-MATTOTURKOOSI MATTO VALKOINEN | HARMAA JA TURKOOSI MATTOSININEN MATTO TURKOOSIPYÖREÄ MATTO TURKOOSI | SININEN-VIHREÄ MATTO | RYIJYMATTO TURKOOSI

Turkoosit matot lähetetään ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella

Kaikki matot lähetetään ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella Trendcarpetilta, ja sama koskee luonnollisesti myös turkooseja mattoja. Valitse turvallinen maksutapa: joko korttimaksu, verkkopankki tai lasku. Kaikki tilaukset, jotka tehdään arkisin ennen kello 14, lähetetään saman päivän aikana ja toimitusaika Suomeen on 2-3 päivää.

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)