• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tyynynpäälliset

Tyynynpäällisen valitseminen Trendcarpetilla on helppoa, sillä upeita vaihtoehtoja on monia. Kauniita Kelim-tyynyjä Turkista, samettityynyjä Intiasta, aitoja lehmännahkatyynyjä Etelä-Amerikasta ja paljon muuta. Tyynynpäälliset ovat nousseet suosituksi tuoteryhmäksi Trendcarpetilla. Ne ovat suosittuja, sillä tyynyt ovat helppo ja edullinen tapa muuttaa huoneen sisustusta.

Väri
Tyynynpäälliset design
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

Kelimtyynyt | SilkkisametistaLehmäntaljaLiinavaatteetTyynynpäälliset 45 x 45 cmTyynynpäälliset 50 x 50 cmYksiväriset tyynytModernit tyynytMoniväriset tyynytKuvioidut tyynytVioletti tyynyVaaleanpunaiset tyynytVihreät tyynytSiniset tyynytKeltaiset tyynyt | Tummat tyynytRuskeat tyynyt |  | Harmaat tyynytBeige tyynyKevyet tyynytKlassiset tyynytKasvikuvioiset tyynytMustat tyynytMustavalkoiset tyynytWeiße KissenKukkatyynyOranssit tyynytTäplikäs tyyny | Raidalliset tyynytRuudullinen tyynyPunaiset tyynyt 

Tyynynpäällisiä eri kokoisina

Trendcarpet myy tyynynpäällisiä klassisten ja suosittujen koon malleissa - esimerkiksi 40 x 40 cm ja jopa 60 x 60 cm tyynynpäällisenä. Tyynynpäälliset toimitetaan piilotetulla vetoketjulla takana ja ne on helppo pukea omavalintaisen tyynyn päälle, joka voi olla oman maun mukaan joko ohut tai paksumpi.

Tyynynpäälliset nopealla toimituksella

Tyynynpäällisten tilaaminen Trendcarpetilla on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kaikki tyynynpäälliset, jotka tilataan arkisin ennen kello 14, lähetetään saman päivän aikana, ja toimitetaan 1-2 päivää sen jälkeen. Meillä voit helposti valita, maksatko kortilla vai laskulla ilman lisäkuluja. Laskulla saat tyynynpäälliset ensin kotiin ja maksat vasta sitten, kun olet tehnyt päätöksen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski