Ulkomatto 200x300

Tämä iso ulkomatto 200x300 on oivallinen valinta isolle terassille tai parvekkeelle. Kokonsa puolesta tämä matto sopii hyvin erilaisten ruokailu- tai sohvaryhmien alle. Yhtälailla matto sopii hyvin lasten leikkien alustaksi, näin ei tarvitse pelätä pienten tavaroiden tippumista terassilautojen väliin. Tämä ulkomatto 200x300 kestää useimmat säänvaihtelut, mutta tarkista aina maton materiaali tarkemmin tai kysy tarkemmin asiakaspalvelusta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ulkomatto 200x300

Iso ulkomatto 200x300 on käytännöllinen valinta erilaisiin ulkotiloihin. Matto tuo mukavaa lämpöä parvekkeen tai kuistin lattialle ja suojaa lattiaa likaantumiselta. Ulkomatto on myös oivallinen tapa sisustaa ulkona olevia oleskelutiloja, joissa nykyisin vietetään paljon aikaa. Tämä matto on myös huoleton valinta, sillä ulkomatoilla materiaalin kestävyys on tärkeä osa mattoa. Ulkomatot ovat valmistettu kestämään hyvin erilaisia sääolosuhteita.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)