Vaaleanpunaiset matot

Vaaleanpunaiset matot ovat yleisiä niissä maissa, joissa matot kudotaan ja valmistetaan käsin. Vaaleanpunaiset matot Iranista, Afganistanista, Intiasta ja Turkista ovatkin upeita ja todella kauniita. Trendcarpetilla on muutamia todella kauniita käsintehtyjä vaaleanpunaisia intialaisia mattoja, joita voimme lämpimästi suositella. Niitä ovat Jodphur-matot (kiiltävää viskoosia) sekä villamatot Wellington ja Korinth. Näiden lisäksi meillä on kevyempiä mattoja kuten Milas ja Vence, kivipestyä puuvillaa. Todella kauniita mattoja, joista valita kun etsit vaaleanpunaista mattoa. 

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

VAALEANPUNAINEN VINTAGE MATOTVAALEANPUNAINEN MATTO LASTENHUONEESEENVAALEANPUNAINEN MATTO 160X230 | VAALEANPUNAINEN MATTO VAALEA PINKKIVAALEANPUNAINEN PYÖREÄ MATTOVAALEANPUNAINEN JA VALKOINEN MATTO | HARMAA JA VAALEANPUNAINEN MATTOVANHA VAALEANPUNAINEN MATTOLASTEN MATTO VAALEANPUNAINEN | PYÖREÄ MATTO VANHA VAALEANPUNAINENPYÖREÄ MATTO VAALEANPUNAINEN | RYIJYMATTO VAALEANPUNAINEN 

Vaaleanpunainen matto

Vaaleanpunainen matto tuo piristystä sisustukseen. Värinä vaaleanpunaisesta on tullut trendikäs, ja tarkoin valitut vaaleanpunaiset elementit sisustuksessa tekevät huoneen ilmeestä raikkaan trendikkään ja iloisen. Vaaleanpunainen matto sopii huoneen keskelle katseenvangitsijaksi, mutta sen hempeä luonne huokuu myös rauhallisuutta ja harmoniaa. Muuten tylsää ja yksitoikkoista sisustusta voi helposti elävöittää vaaleanpunaisen maton avulla.

Vaaleanpunaiset matot - nopea toimitus ja ilmaiset toimituskulut

Kaikki vaaleanpunaiset matot löytyvät varastostamme ja lähetetään välittömästi tilauksen jälkeen (saman päivän aikana, jos tilaus tehdään arkisin ennen kello 14). Kaikki matot toimitetaan ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella, jos jostain syystä haluat palauttaa maton. Ja jos matto ei sovi kodin sisustukseen, ei hätää - Trendcarpet maksaa palautuskulut.

Vaaleanpunainen matto lastenhuoneeseen

Monen pikkuprinsessan lempiväri on vaaleanpunainen, joten vaaleanpunainen matto on varmasti toivottu ostos moneen lastenhuoneeseen. Vaaleanpunaisen maton avulla voi huoneesta tehdä vaikka kokonaan vaaleanpunaisen. Hempeä sävy sopii hyvin perheen pienimpien huoneeseen, ja se tekee sisustuksesta myös rauhallisen. Vaaleanpunainen matto on oiva valinta pienten ihmisten leikkien rekvisiitaksi, ja siitä varmasti pidetään paljon.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)