• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Vaaleanpunaiset matot

Vaaleanpunaiset matot ovat yleisiä niissä maissa, joissa matot kudotaan ja valmistetaan käsin. Vaaleanpunaiset matot Iranista, Afganistanista, Intiasta ja Turkista ovatkin upeita ja todella kauniita. Trendcarpetilla on muutamia todella kauniita käsintehtyjä vaaleanpunaisia intialaisia mattoja, joita voimme lämpimästi suositella. Niitä ovat Jodphur-matot (kiiltävää viskoosia) sekä villamatot Wellington ja Korinth. Näiden lisäksi meillä on kevyempiä mattoja kuten Milas ja Vence, kivipestyä puuvillaa. Todella kauniita mattoja, joista valita kun etsit vaaleanpunaista mattoa. 

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Vaaleanpunaiset matot - nopea toimitus ja ilmaiset toimituskulut

Kaikki vaaleanpunaiset matot löytyvät varastostamme ja lähetetään välittömästi tilauksen jälkeen (saman päivän aikana, jos tilaus tehdään arkisin ennen kello 14). Kaikki matot toimitetaan ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella, jos jostain syystä haluat palauttaa maton. Ja jos matto ei sovi kodin sisustukseen, ei hätää - Trendcarpet maksaa palautuskulut.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski