Värikäs ulkomatto

Piristä ulkotilojasi! Värikäs ulkomatto tuo terassille, patiolle, kuistille, parvekkeelle tai mille tahansa muulle ulkotilalle väripisteen. Värikäs ulkomatto on valmistettu niin, että se kestää ulkotiloissa sään vaihteluita. Matto voidaan asettaa ulkotiloihin aikaisin keväällä, mutta se on suotavaa laittaa säilöön pakkasten alettua, jolloin se voi muuttua liukkaaksi kosteuden ja pakkasen yhdistyessä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Värikäs ulkomatto huolto

Koneellisesti valmistetut matot kestävät sää vaihteluita sekä mahdollistaa mattojen käytön sisä- sekä ulkotiloissa. Värikäs ulkomatto on valmistettu niin, että se on helppo pitää myös puhtaana. Ulkotiloihin suunnitellut matot voidaan huuhdella suihkussa tai pyyhkiä kostealla liinalla yhdessä saippuan kanssa. Painepesurin tai pyykkikoneen käyttöä näille ei kuitenkaan suositella. Tutustu myös muihin ulkomattoihimme!

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)