• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Villamatto - Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla villamatoilla.

Villamatto on klassinen ja luonnollinen valinta kodin sisustukseen. Villasta valmistettu matto voi tarjota monta ilmettä. Klassisen ohueksi kudotut yksiväriset matot (suosittuja värejä tällä hetkellä ovat valkoinen, harmaa, vaaleanvihreä ja vihreä), tukevat käsin kudotut ja kuvioidut villamatot, marokkolaiset villamatot tai itämaiset villamatot - tyylejä on monia. Villa on upea materiaali matolle ja myös klassisen elegantti valinta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Edulliset villamatot.

Villa on paitsi käytännöllinen ja esteettinen, myös mattona hyvin edullinen. Villamatolla saa paljon vastinetta rahalle, ja villamatto on hinta-laatu suhteeltaan loistava. Loistava esimerkki tästä on Wellington, joka on todella suosittu villamatto - uskomattoman pehmeä ja muotoutuva villamatto, mutta samalla tukeva lattialla sekä ilmeeltään ylellinen. Klassisen olohuone-kokoisen (160 x 230 cm) villamaton hinta on ainoastaan 130 €. Sama villamatto 200 x 300 cm koossa maksaa ainoastaan 190-200 €.

Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla villamatoilla.

Trendcarpetilla ostat villamattoja turvallisesti ja varmasti. Tilaat aina ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella, jos jostain syystä et olisi tyytyväinen tilaukseesi. Kaikki villamatot löytyvät varastosta ja ne lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus tulee perille maanantain ja perjantain välillä ennen kello 14.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski