• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Villamatto - Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla villamatoilla.

Villamatto on klassinen ja luonnollinen valinta kodin sisustukseen. Villasta valmistettu matto voi tarjota monta ilmettä. Klassisen ohueksi kudotut yksiväriset matot (suosittuja värejä tällä hetkellä ovat valkoinen, harmaa, vaaleanvihreä ja vihreä), tukevat käsin kudotut ja kuvioidut villamatot, marokkolaiset villamatot tai itämaiset villamatot - tyylejä on monia. Villa on upea materiaali matolle ja myös klassisen elegantti valinta.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

HARMAA VILLAMATTO | VILLAMATTO KERMA | VILLAMATTO 140X200 | VIHREÄ VILLAMATTO | VÄRIKÄS VILLAMATTO | VILLAMATTO SININEN | VILLAMATTO KUDOTTU | VILLAMATON JUOKSIJA | KÄSINSOLMITTU VILLAMATTO | VILLAMATTO 200X300 | VILLAMATTO LUONTO | ISO VILLAMATTO | VILLAMATTO OLOHUONEEN | VILLAMATTO VALKOINEN | PYÖREÄ VILLAMATTO | VILLAMATTO HARMAA | VILLAMATTO BEIGE | MAROKKOLAISET BERBERI-MATTO VILLA

Edulliset villamatot

Villa on paitsi käytännöllinen ja esteettinen, myös mattona hyvin edullinen. Villamatolla saa paljon vastinetta rahalle, ja villamatto on hinta-laatu suhteeltaan loistava. Loistava esimerkki tästä on Wellington, joka on todella suosittu villamatto - uskomattoman pehmeä ja muotoutuva villamatto, mutta samalla tukeva lattialla sekä ilmeeltään ylellinen. Klassisen olohuone-kokoisen (160 x 230 cm) villamaton hinta on ainoastaan 130 €. Sama villamatto 200 x 300 cm koossa maksaa ainoastaan 190-200 €.

Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla villamatoilla

Trendcarpetilla ostat villamattoja turvallisesti ja varmasti. Tilaat aina ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella, jos jostain syystä et olisi tyytyväinen tilaukseesi. Kaikki villamatot löytyvät varastosta ja ne lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus tulee perille maanantain ja perjantain välillä ennen kello 14.

Villamatot

Oikean maton valinta kotiin on tärkeää, koska sillä on valta lisätä tyyliä, mukavuutta ja sitoa myös kaikki sisustuksen elementit yhteen. Oikean mattomateriaalin ja värin valitseminen on välttämätöntä, koska maton tulee olla toimiva useina tulevina vuosina. Villamatot ovat tunnettuja laadustaan ​​ja kestävyydestään, joten vaikka ne saattavat olla hieman kalliimpia kuin synteettiset matot, ne ovat usein investoinnin arvoisia. Villamatto on helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä lisää sen käyttöikää. Villa ei houkuttele nukkaa, joten imurointi on helpompaa ja märkäpuhdistuksessa kuidut puolestaan turpoavat ja ikään kuin vapauttavat likahiukkasia. Villamaton ulkonäkö, rakenne ja pitkäikäisyys määräytyvät siihen käytetyistä materiaaleista. Valikoimastamme löytyy laaja tarjonta aikaa kestäviä 100 % villasta valmistettuja mattoja. Lisäksi tarjolla on useita vaihtoehtoja, joissa villa on sekoitettu muihin kuituihin, kuten esimerkiksi puuvillaan tai polyesteriin. Villamatot tarjoavat mukavuutta kotiin ympäri vuoden; villa on lämmin jalkojen alla ja kestää staattista muodostumista ja estää liukastumista. Villamatto tarjoaa niin ikään erinomaiset äänenvaimennus- ja lämmöneristysominaisuudet. Villamatot ovat helposti palautuvia, sillä villakuitu on luonnollisesti kihara, mikä saa sen palautumaan muotoonsa litistymisen jälkeen. Villamatto on laatuunsa ja kestävyyteensä nähden myös melko edullinen valinta.

Villamatot ovat hyväksi terveydelle ja ympäristöystävällisiä

Villa matto on ylellinen ja pehmeä koskettaa, ympäristöystävällinen ja hyvin suorituskykyinen. Villamatot sopivat allergikoille tai astmaatikoille, koska ne ovat aitoa luonnollisesti kestävää kuitua, jota synteettiset tuotteet pyrkivät jäljittelemään. Villamatolla on hyviä terveysvaikutuksia, koska se on hypoallergeeninen. Villa ei edistä pölypunkkien tai bakteerien kasvua, eikä aiheuta haitallisia päästöjä. Tämä johtuu villakuidun pienistä taskuista, jotka piilottavat pölyä, siitepölyä ja sieni-itiöitä ja pitävät ne poissa hengitystilasta. Lisäksi jos asetat maton aurinkoon, auringon UV-säteet tappavat pölypunkit ilman kovia kemiallisia tuotteita tai kalliita hoitoja. Villamaton on myös osoitettu olevan tehokas suodatin. Sen luonnolliset kuidut voivat imeä ja pidättää kemikaaleja, jotka ovat tupakoinnin ja palamisen sivutuote esimerkiksi lämmittimistä, takoista ja uuneista. Villa parantaakin luonnollisesti sisäilman laatua; se vakauttaa suhteellisen kosteuden imemällä sitä tai vapauttamalla kosteutta ilmankosteuden ollessa matala. Ylläpitäessään ilman kosteutta se lisäksi absorboi ja neutraloi ilmassa olevat hiukkaset ja höyryt, kuten formaldehydin, rikkidioksidin ja typpioksidin. Villa on myös luonnostaan ​​uusiutuvaa ja biohajoavaa, mikä tarkoittaa, että villamatot kestävät pidempään, mutta ne ovat myös ympäristön kannalta turvallisempia hävitettäessä. Tämä tarkoittaa, että villamaton ostaminen ei vain lisää kadehdittavaa tyyliä kotiisi, vaan myös auttaa luontoa. Villa koostuu kokonaan aminohapoista, elämän rakennuspalikoista, ja sen käyttöiän lopussa se voidaan palauttaa maahan, jolloin se vapauttaa ravinteita hajoamisen aikana. Maaperässä villa hajoaa helposti biologisten kasvien ravinteiden, kuten kaliumin, typen ja fosforin, tuottamiseksi. Jopa kaatopaikalla villapino hajoaa, jolloin siitä ei jää haitallisia jäämiä.

Villamatto on helppohoitoinen, likaa hylkivä ja turvallinen

Villamatot ovat vain vähän huoltoa vaativia. Villan suurin etu on, että se on luonnostaan ​​tahroja hylkivä materiaali, johtuen lanoliinina tunnetusta kuitupinnoitteesta, joka suojaa villaa lialta. Toinen villamaton etu on se, että kuitupinnoitteesta johtuen sitä ei tarvitse puhdistaa yhtä usein kuin synteettisiä mattoja. Villan kuiduissa on pienet taskut, joihin pöly keräytyy sen sijaan, että se jäisi maton pinnalle. Villalla on luonnollinen tahra- ja likaahylkivyys. Kemialliset tahrankestävyyskäsittelyt eivät siis ole synteettisten kuitujen tapaan villamatoille välttämättömiä. Villan ainutlaatuinen kuiturakenne on päällekkäinen, mikä tekee siitä kestävän, samalla kun se hylkii kuituun kiinnittyvää likaa. Villamaton puhdistus onnistuu helposti imuroimalla sekä ulkona tamppaamalla. Talvella matto kannattaa "pestä" lumessa. Tärkein asia puhdistuksessa on poistaa tahrat heti kun ne on huomannut. Maton ajoittainen siirtely taasen estää värimuutoksia, jalankulusta johtuvaa kulumista ja liiallista likaa yhdessä paikassa. Kun matto on osittain peitetty huonekaluilla, kuten sohvalla, työpöydällä tai ottomaanilla, peitetty osa pysyy väistämättä puhtaampana kuin maton paljaat osat. Siirtele mattoasi siis aina puolen vuoden välein. Villamatoilla on luonnollinen puristus, joka toimii eräänlaisena jousena, mikä tarkoittaa, että jos joku (lapsi tai aikuinen) putoaisi matolle, villa pehmittää heidän laskeutumistaan ja on siksi turvallinen. Villa on luonnollinen kuitu, joka tuottaa öljyjä ja kosteutta, mikä tekee siitä kestävämmän kuin synteettiset kuidut. Villa on luonnostaan ​​turvallinen materiaali ja se tunnetaankin erinomaisesta liekinkestävyydestään korkean kosteus- ja proteiinipitoisuutensa vuoksi. Se on vaikeasti syttyvä, heikosti liekin levittävä sekä lämpöä eristävä materiaali. Toisin kuin monet synteettiset kuidut, villa ei sula ja sillä on erinomaiset itsestään sammuvat ominaisuudet.

Villamatot ovat pitkäikäisiä

Villa on luonnollinen materiaali, joka näyttää ja tuntuu hyvältä! Yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi villamatot ovat kestäneet ajan hammasta, on se, että ne näyttävät yksinkertaisesti hyvältä. Villamatot tarjoavat edelleen kadehdittavaa tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä, mikä tekee villamatosta pitkäaikaisimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon verrattuna muihin materiaaleihin. Villamateriaali pysyy eloisana ja värikkäänä pitkään. Villan proteiinipohjaisen kemiallisen molekyylirakenteen ansiosta villa ottaa värit helposti sisäänsä ja lukitsee ne erittäin voimakkaasti ja kestävästi. Tämän ominaisuuden ansiosta villamatot ovatkin saatavana useissa väreissä ja kuvioissa. Villa on pysynyt suosittuna lattiapäällystemateriaalina kautta aikain, etenkin sen elävän värin ansiosta. Villalla on kyky absorboida enemmän väriainetta kuin muilla synteettisillä materiaaleilla, joten villamatto voi pysyä väriltään haalistumattomana paljon kauemmin kuin muut mattomateriaalit. Villamatot valmistetaan lyhyistä lampaanvilloista. Vaikka villa on korkealaatuinen tuote, se ei ole herkkä. Yksi merkittävä osa sen luonnollista kestävyyttä on sen luontainen joustavuus, joka vastustaa painaumia. Toisin kuin jotkut synteettiset kuidut, jotka lopulta haalistuvat ja painuvat jalankulkuliikenteen ja / tai raskaiden huonekalujen takia, luonnonvillamatto joustaa takaisin jalkojen ja huonekalujen painon alla säilyttäen alkuperäisen paksuutensa ja joustavan ominaisuutensa jopa vuosien käytön jälkeen. Villakuidun rakenne kelautuu luonnollisesti, mikä antaa sille sisäänrakennetun joustavuuden. Synteettisiin kuituihin joustavuus saadaan aikaan vain keinotekoisesti ja vaikutukset voivat hävitä ajan myötä. Juurikin luonnollinen joustavuus antaa villamatoille pitkäikäisyyden, ja ne kestävätkin useimmiten kauemmin kuin synteettiset matot. Aikana, jolloin on tärkeää suosia kestäviä tuotteita, villamatot ovat tie eteenpäin kodin sisustuksessa!

Villamatot ovat energiatehokkaita

Villa on erittäin tehokas luonnollinen eristin - lampaat ovat erittäin onnekkaita eläimiä. Villamatto on energiatehokas sisustuselementti kotonasi, koska kauniin ulkomuotonsa lisäksi se toimii eristeenä, joka pitää talosi lämpimänä. Se absorboi myös ääntä ja pehmentää kodin äänimaailmaa kaiuilta ja melulta. Talvella sisätiloissa lämpöenergiaa säteilee luonnollisesti lattian läpi kylmempään tilaan tai alapuolella olevaan betonilaattaan. Villamatot eristävät lattian tehokkaasti vähentäen lämpöhäviöitä ja lämmityskustannuksia, mikä tekee huoneista mukavampia talvella. Käytössä villamatto vähentää lämmitys- ja jäähdytysenergian tarvetta estämällä lämpöhäviöitä ja lämmön nousua lattian läpi. Villa absorboi luonnollisesti myös vesihöyryä ilmasta, mikä auttaa säätelemään sisäilman kosteutta, jota esiintyy usein etenkin kesäkuukausina. Villan ainutlaatuiset kosteutta imevät ominaisuudet estävät staattista sähköä ja vähentävät kylmällä ja kuivalla säällä yleisiä ärsyttäviä staattisia iskuja. Villa voi parantaa myös kodin sisäilmaa. Se voi imeä noin 30 % painostaan ​​kosteutta, mikä tekee siitä halvan, mutta tehokkaan ilmankostuttimen (ja myös ilmankuivaimen). Lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa se imee osan ilmankosteudesta, jolloin ilma tuntuu viileämmältä. Kun ilma kuivuu, se vapauttaa kosteuden ja auttaa kosteuttamaan ilmaa, mikä tekee villamatosta loistavan valinnan joka vuodenaikana! Villa on myös energiatehokas materiaali, koska se valmistetaan täysin uusiutuvista luonnonvaroista ja sen tuotanto vaatii paljon vähemmän energiaa kuin synteettisten kuitujen. Villamatot ovat lämpimiä ja kodikkaita, laadukkaita ja hienostuneita, mutta ne pystyvät kuitenkin kestämään jokapäiväistä elämää. Nyt kun sinulla on käsitys villamaton eduista, tutustu upeaan valikoimaamme villamattoja, joiden joukosta löytyy varmasti kotiisi sopivat muodot, värit ja tyylit.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)