Viskoosimatto beige

Viskoosimatto beige on ylellinen - yksi tämän hetken trendikkäimmistä matoista. Se on materiaaliltaan pehmeä, kiiltävä ja helppohoitoinen. Matto sopii jokaiseen huoneeseen, tuoden lämpöä ja kodikkuutta. Se elävöittää tilaa ja istuu täydellisesti lattialle. Viskoosimatto beige on väriltään luonnollinen, kaunis ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Matto sopii etenkin koteihin, joissa on käytetty luonnon värejä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Viskoosimatto beige on helppo hoitoinen

Käsinkudottu intialainen viskoosimatto beige on helppo puhdistaa imuroimalla sekä tuulettamalla. Matala nukkainen matto ei ime itseensä pölyä isoja määriä. Viskoosimattoja löytyy valikoimastamme useammassa muodossa, väreissä sekä koko luokassa. Viskoosimatto on laadukas ja pitkä kestoinen matto valinta, joka soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden lattiassa. Neutraalin värinen matto voidaan yhdistää monipuolisesti eri sisustus tyyleihin.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)