• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Viskoosimatto harmaa

Harmaa viskoosimatto on näyttävä matto. Viskoosimatolla on monta eri käyttökohdetta sisustuksessa. Viskoosimattojen suosio perustuu maton keveyteen ja näyttävään kuviointiin. Eri kokoisia mattoja on vaivatonta liikutella, koska viskoosimatot ovat yleensä vain muutaman millin paksuisia. Kuviot muistuttavat itämaisten mattojen kuviointia. Harmaa viskoosimatto sopii kodin oleskelutiloihin, mutta mattoa voidaan käyttää myös muissa huoneissa, kuten keittiössä tai eteisessä.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Harmaa viskoosimatto

Löydät harmaat viskoosimatot laajasta mattovalikoimasta monessa eri mallissa. Mattoja on tarjolla joko perinteisillä kuvioinneilla tai ilman. Harmaa viskoosimatto on varma valinta ja harmaan värin luottamusta nostattava olemus sopii loistavasti etenkin kodin sydämeen, olohuoneeseen. Muihin kodin oleskelutiloihin klassinen harmaa väri luo ripauksen mystisyyttä. Sisustuksen lopputulemaan vaikuttaa suuresti myös viskoosimaton kuviointi.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)