• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Tietoja Trendcarpetista

Trendcarpet kuuluu Gama-Gruppen AB -ryhmään, joka perustettiin Göteborgissa vuonna 2008. Trendcarpet käynnistettiin helmikuussa 2009, ja se on kasvanut nopeasti. Toimimme nykyään Skandinavian, Saksan, Britannian, Ranskan, Hollannin ja Sveitsin markkinoilla.

Trendcarpetin filosofia

Trendcarpetin filosofia on tarjota sinulle asiakkaana trendikkäitä laatumattoja edullisimpaan hintaan. Trendcarpetissa asiakas on keskipisteessä. Trendcarpetin tavoitteena on, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi ennen tilauksen tekemistä, tilauksen aikana ja tilauksen jälkeen.

Trendcarpetin konsepti

Trendcarpet tarjoaa laajan ja vaihtelevan valikoiman, josta jokainen asiakas löytää sisustukseensa sopivan maton. Sisäänostajamme kuuntelevat, mitä asiakkaamme haluavat; asiakkaan tarpeet ja erilaiset mieltymykset ovat aina keskipisteenä.

Trendcarpetin laatu

Trendcarpet panostaa paljon mattojensa laatuun. Kaikissa matoissa on reilun kaupan merkki, mikä takaa, että Trendcarpetista ostamasi maton valmistukseen ei ole käytetty lapsityövoimaa. Matot tulevat ympäri maailmaa – mutta yksi asia niille kaikille on kuitenkin yhteistä: Ne ovat korkealaatuisia ja trenditietoisten ja lahjakkaiden suunnittelijoiden valmistamia.

Ostaminen Trendcarpetilta

Maksamisen turvallisuus on Trendcarpetille olennaisen tärkeä asia. Certitrade AB:n Visa- ja Mastercard-korttimaksuratkaisujen ansiosta meillä on kaikkein uudenaikaisin ja turvallisin korttimaksujärjestelmä. Kaikki tiedot salataan 128 bitin SSL-tekniikalla, ja kaikki suoritukset tapahtuvat uuden 3D-Secure-standardin mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi mahdollisuuden maksaa laskua vastaan. Asiakkaanamme saat ensin tuotteet toimitettuina kotiovellesi ja maksuaikaa 14 päivää. Tällä tavoin et koskaan joudu maksamaan ennen kuin tiedät, haluatko pitää tuotteen vai et. Me Trendcarpetilla toivomme, että voit ostaa tuotteitamme turvallisin mielin. Napsauta valikkorivillä ”Ostoehdot” ja lue lisää osto- ja toimitusehdoistamme.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)