• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Keittiön matot

Matto on hyvä tapa sisustaa keittiö viihtyisäksi kodin tilaksi, jossa vietät aikaa mielelläsi. Keittiön mattojen on oltava käytännöllisiä, sillä keittiö on tilana usein yksi kodin eniten käytetyistä huoneista. Keittiön matolla voit korostaa keittiösi sisustusta tai tuoda itsessään tylsään tilaan uutta potkua. Jos valitset maton huolellisesti sopimaan juuri oman kotisi erityistarpeisiin, keittiön matto voi olla käytännöllinen ja pitkäikäinen investointi sisustukseesi. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia keittiön mattoja, jotka sopivat moneen tyyliin. Luonnonkuiduista valmistetut keittiön matot sopivat niille, jotka pitävät maanläheisestä tunnelmasta ja keinokuidut taas sopivat helppohoitoisuutensa ansiosta monen kiireiseen elämänrytmiin. Mattojemme kokovalikoima on kattava, sillä saatavilla on niin pieniä kuin suuriakin vaihtoehtoja. Värivalikoima matoissamme kattaa neutraalit ja rauhalliset sävyt sekä kirkkaat katseenvangitsijat. Keittiön matto voi olla kirjava ja yksivärinen - valitse makuusi ja keittiöösi parhaiten sopiva vaihtoehto.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Keittiön matot - parhaat materiaalit

Millaiset matot keittiö vaatii? Parhaat keittiömatot on valmistettu kestävistä materiaaleista. Keittiömattosi on oltava vedenpitävä, kun astiasta kiehuu vettä yli tai jäätä tippuu ulos pakastimen ovesta. Olisi myös hyväksi, jos matossa olisi hieman pehmeyttä, jotta säästät putoavia astioita ja annat jaloillesi helpotusta. Jos keittiölläsi on taipumus olla kiireinen paikka, tiukkaan kudottu matto voi olla ihanteellinen valinta. Näissä matoissa kudokset ovat yleensä hyvin värinpitäviä, joten ne ovat sekä kauniita että kestäviä. Luonnollisen rouhea sisal-matto sopii keittiöösi, mikäli pidät maanläheisestä ja modernista tyylistä. Jos haet puolestaan luonnollista tyyliä mutta helppoa ylläpitoa, voi puuvillamatto olla hyvä vaihtoehto keittiöösi, sillä se palvelee sinua vielä vuosia eteenpäin. Onko keittiössäsi laattalattiat? Harkitse pehmeän, korkeanukkaisen villamaton sijoittamista keittiön pöydän alle tai käytäville. Tämä lisää välittömästi lämpöä lattiaan ja parantaa sisustustasi. Paksumpi matto tarjoaa myös ylimääräistä eristystä melun vähentämiseksi. Pehmeä matto ilahduttaa erityisesti niitä, jotka viettävät huomattavan paljon aikaa seisomalla keittiön tiskialtaan tai lieden ääressä. Olitpa pakkaamassa lounaita tai pilkkomassa sipulia, pehmeä matto auttaa osaltaan estämään jalkojen, polvien ja selän kipeytymistä. Sijoita vaikka pienemmät pehmeät keittiön matot sinne, missä seisot eniten, ja aseta sitten isompi keittiömatto vaikka ruokapöydän alle. Kokeile rohkeasti myös eri materiaalien yhdistelmiä keittiössäsi. Asettamalla esimerkiksi boheemin sisal-maton ruokailupöydän alle ja kodikkaan puuvillamaton työtilojen äärelle, luot lämpimän, kodikkaan ja vastaanottavan tunnelman koko huoneeseen. Mikäli tyylisi taasen on pelkistetty ja moderni, voi muovimattojen ja kauniiden polypropeenimattojen yhdistelmä toimia keittiössäsi.

Matto keittiö - helppohoitoisuus

Koirasi tai pienten lasten aterioinnin jälkeen keittiön sotku on väistämätöntä. Onkin tärkeää valita mattoja keittiöön niin, että valintasi kohdistuu mattoihin, joiden puhdistaminen sujuu helposti. Puuvillamatot ovat konepestäviä ja täten käytännöllisiä vaihtoehtoja kaikkiin kodin tiloihin. Lisäksi luonnonkuiduista, kuten juutista, sisalista tai bambusta valmistetut matot on helppo pestä käsin saippualla ja vedellä ja ne ovat riittävän tukevia kestämään kulutusta. Jos muhkea tunne jalkojen alla on sinulle tärkeää keittiössäsi, monet keittiön matot, varsinkin pöydän alla, voivat olla villaa. Villa on luonnostaan ​​veden- ja tahrankestävä ja kestää hyvin aikaa, kunhan sitä huolletaan säännöllisesti. Villamaton huolto on helppoa, sillä luonnonkuituinen matto tulee vain imuroida säännöllisesti sekä raikastaa lumessa talviaikaan. Harkitse polyesteri- ja polypropeenimattoja keittiöön, kun arvostat helppohoitoisuutta. Polypropeenimattoja on käytetty perinteisesti sisä- / ulkomattoina, joten niitä on usein myös ylivoimaisesti helpoin puhdistaa. Voit käyttää hieman vahvempiakin puhdistusmenetelmiä, kuten hankausta tai valkaisua niiden ylläpidossa. On tärkeää, että sinulla on kestävä matto, joka selviää kaikista keittiön katastrofeista aina vuotaneesta maidosta astianpesukoneen vuotoihin. Mitä helpommin puhdistettava matto on, sitä parempi. Jos sinulla on liukas keittiön lattia, kuten laatta- tai juuri kiillotettu puulattia, on tärkeää miettiä myös maton turvallisuutta. Liukastumis- ja kaatumisonnettomuuksien estämiseen on olemassa ainakin pari vaihtoehtoa. Joissakin matoissa on liukumaton tausta, jolloin matto pysyy paikallaan itsekseen. Mattoalusta on toinen ratkaisu, joka auttaa pitämään maton paikallaan. Lisättyä turvallisuutta varten sinun tulisi kuitenkin valita liukumaton mattoalusta huopaisen sijaan. Kaikentyyppiset mattoalustat auttavat myös minimoimaan kulumista, vähentämään melua ja lisäämään maton mukavuutta.

Miten valita keittiön matot?

Täydellisen keittiömaton löytäminen antaa keittiöllesi kutsuvan tunnelman ja suojaa lattiaa kulumiselta. Olipa keittiön lattia kovapuuta, linoleumia tai laattaa, keittiömaton lisääminen antaa sinulle melunvaimennuksen edut ja pienen pehmustuksen jaloillesi. Seuraa näitä vinkkejä varmistaaksesi, että valitset täydelliset keittiömatot, jotka tekevät mitä tarvitset ja näyttävät lisäksi hyvältä. Haluatko, että keittiösi tuntuu tyylikkäältä tai kodikkaalta? Olitpa etsimässä pientä tai suurta mattoa, on tärkeää valita keittiön matot, jotka sopivat hyvin lattian ja huonekalujen kanssa. Jos esimerkiksi keittiön kaapissa tai sisustuksessa on kirkkaita värejä, harkitse neutraalia mattoa, joka ei kilpaile muiden elementtien kanssa. Voit myös valita maton värin tai kuvion elävyyden puulattioiden sävyjen mukaan. Jos haluat kirkastaa neutraalia keittiötä, yksivärisen maton asettaminen keittiön pöydän alle tai altaan eteen on loistava tapa muuttaa huoneen ulkonäköä nopeasti. Monivärisen maton tuominen keittiöön antaa sinulle puolestaan vapauden vaihtaa väripalettiasi. Haluat myös luonnollisesti maton koon sopivan keittiöön. Et halua niin pientä mattoa, että näyttää siltä kuin ​​astiapyyhe olisi pudonnut lattialle, mutta et myöskään halua niin suurta mattoa, että se täyttää koko tilan. Tyypillisesti pitkulainen runner-matto sopii erinomaisesti keittiöihin, joissa on kapeat aukot saarten ja tiskipöydän välillä. Runner auttaa myös visuaalisesti pidentämään keittiön kokoa. Toinen tapa käyttää keittiömattoja voi olla jonkin huonekalun korostaminen. Parhaat keittiömatot sijoitetaan usein keittiön pöydän alle. Tämä yhdistää ja lämmittää huoneen. Käytä maton muotoa täydentämään pöydän muotoa. Nyrkkisääntönä on varmistaa, että matto ulottuu reilusti pöydän ympärille ja jättää tilaa tuoleille. Tämä tekee huoneesta tasapainoisen - eikä ahtaan tuntuisen.

Keittiön matot - hyödyt

Keittiömattoa voidaan käyttää tarjoamaan mukavuutta ja kodikkuutta. Jos asetat keittiöön pehmeän maton, se voi tuoda helpotusta jaloillesi. Aseta matto pesualtaan viereen tai paikkaan, jossa valmistat ruokaa ja seisot pitkään. Keittiömattoa voidaan käyttää jopa tilassa, jossa on keittiösaareke. Jos käytät pieniä mattoja ja laitat saarekkeen kummallekin puolelle maton, se voi auttaa tasapainottamaan huonetta. Voit jopa valita pitkän maton saaren toiselle puolelle. Millainen kotitaloutesi on? Parhaiden keittiömattojen löytämisessä käytännöllisyys on erittäin tärkeää. Sinun on otettava huomioon se, miten tilaa käytetään ja kuka käyttää sitä. Keittiöt ovat usein huoneita, joissa on paljon liikennettä, joten tarvitset ensisijaisesti kestävän maton. Kun etsit kestävää tyyliä, sinun on myös otettava huomioon, kuinka helppo keittiön matot on puhdistaa. Keittiössä läikkeiden todennäköisyys on erittäin suuri. Esimerkiksi, jos valitset maton lähelle pesuallasta, synteettiset materiaalit ovat usein parempia vaihtoehtoja kuin villa tai puuvilla, jotka sopivat paremmin vaikkapa keittiön pöydän alle tuomaan lämpöä. Keittiön matto voi olla hyödyllinen myös silloin, kun haluat lisätä huoneeseen kiinnostavuutta. Se voi lisätä väriä tilaan, joka voi usein olla melko kliininen. Keittiömatto voi auttaa tuomaan lämpöä huoneeseen ja lisäämään tyyliä. Jos asunnossa on kova ja kylmä lattia, matto voi auttaa lisäämään lämmön eristystä kylmempinä kuukausina. Jos sinulla on kapea tai pieni keittiö, oikeanlaisen maton asettaminen voi jopa auttaa avartamaan tilaa. Esimerkiksi pitkä matto pidentää tilaa, ja sen ympärillä olevan reunan kanssa se antaa illuusion suuremmasta huoneesta. Tutustu laajaan keittiömattojen valikoimaamme jo tänään.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski