• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Lehmäntalja - Musta/valkoinen.

Trendcarpetin mustavalkoiset lehmäntaljat ovat peräisin Etelä-Amerikasta (Brasiliasta, Kolumbiasta tai Argentiinasta), josta löytyvät laadukkaimmat ja kestävimmät matot ja kauneimmat kuviot. Mustavalkoisten lehmäntaljojen kuviointi voi vaihdella valtavasti. On taljoja, joiden selkä on täysmusta ja vain sivut (kyljet) ovat valkoiset, taljoja, joissa kuviointi on jakautunut tasaisemmin mustan ja valkoisen kesken, ja taljoja, joiden hallitseva väri on mustien täplien koristama valkoinen. Otamme jokaisesta lehmäntaljasta valokuvan. Taljan tilatessasi saat juuri kuvan esittämän taljan.

Lehmäntaljat – täällä on Euroopan suurin valikoima.

Tästä luokasta löytyvät mustan ja valkoisen kuvioimat lehmäntaljat. Jos etsit valkoruskeaa tai eksoottista tai beige-väristä tai harmaata lehmäntaljaa, löydät sellaisen kätevästi ylävalikon tai vasemman valikon kautta. Trendcarpetilla on varastossa aina 500 – 1000 lehmäntaljaa. Jos et ole varma millä lailla kuvioidun lehmäntaljan haluat, löydät koko taljavalikoiman täältä.

Tilaa lehmäntaljasi jo tänään – lähetämme sen 24 tunnin kuluessa.

Kaikki ennen klo 14 tehdyt taljatilaukset lähetään samana päivänä (arkipäivinä) ja toimitetaan seuraavana arkipäivänä. Mustavalkoiset lehmäntaljat kuuluvat kaikkein suosituimpiin, mutta mustavalkoisten taljojen saatavuus ei ole kovin hyvä. Jos löydät lehmäntaljan, jonka kuvioinnista pidät, älä epäröi. Tilaa se ennen kuin joku toinen ehtii edellesi.

Väri
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa
Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski