• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Viskoosimatot

Viskoosimatot ovat viime aikoina nousseet uudeksi sisustustrendiksi, eikä ihme, sillä ne ovat todella fantastisia mattoja. Viskoosimatossa on kiiltoa ja todella perusteellinen ilme, joka antaa vankan, eksklusiivisen ja ylellisen tunteen. Trendcarpet on paikalla kaikilla isoilla mattomessuilla Delhissä ja sen ympäristössä Intiassa. Tutustumme mattoihin, varmistamme niiden laadun ja ostamme varastoomme viskoosimattoja suoraan valmistajalta - ilman välikäsiä ja markkinoiden parhaaseen hintaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Mikä on viskoosimatto?

Viskoosi on puuvillasta tai selluloosasta valmistettu kuitu. Vaikka viskoosia tuotetaankin luonnontuotteilla, sitä kutsutaan keinokuiduksi. Taannoin silkki toimi valuuttana ja sitä kysyttiin ympäri maailmaa. Ranskalainen Hilaire de Chardonnet keksi sitten viskoosin, jolla oli sama pinta ja laskeutuminen kuin silkillä, mutta jonka tuottaminen oli huomattavasti halvempaa. Aiemmin viskoosia kutsuttiin keinosilkiksi.

Viskoosimatto lähetetään meiltä välittömästi

Kaikki viskoosimatot jotka löydät Trendcarpetilta, ovat varastossa ja ne lähetetään saman päivän aikana, mikäli tilaus tulee perille ennen kello 14 (muuten seuraavana arkipäivänä). Jos ostat viskoosimaton harmaana, mustana, valkoisena tai missä vain värissä, meillä teet sen turvallisesti, ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski