• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Marokkolaiset Berberi-matot

Marokolla on valtavan pitkät perinteet maailman kauneimpiin kuuluvien mattojen kutomisesta. Näitä ihania marokkolaismattoja on kudottu jo 700-luvulta saakka, kun berberiheimot asettuivat asumaan Marokkoon. Yli tuhannen vuoden ajan heimojen naiset ovat kutoneet käsin mattoja villasta, jonka he saavat korkealla Atlasvuorilla hoitamistaan lampaista. Heimoja asuu vuorilla nykyisinkin, ja taito periytyy äideiltä tyttärille.

Marokkolaiset matot ja niiden kuviot.

Marokkolaiset matot ovat kuvioiltaan ja väreiltään uniikkeja, koska ne kudotaan käsin ilman mitään malleja. Kutoja tulkitsee mattoon elämänsä merkityksellisiä kokemuksia ja tapahtumia, rakkauden ja luonnon symboleita. Onni ja onnellisuus ovat yleisiä aiheita marokkolaisissa matoissa. Voimakkaat luonnonvärit kuten sininen, punainen, oranssi, keltainen ja lila saadaan Atlasvuorilla kasvavista kasveista ja marjoista kuten hennapensaasta, granaattiomenasta, viikunasta ja teenlehdistä. Luonnollinen musta väri on peräisin suoraan vuoriston lampaiden ja vuohien villasta.

Kaikki marokkolaiset matot ovat uniikkeja.

Eri berberiheimojen naiset valitsevat mattoihin omat kuvionsa, omat värinsä ja omat muotonsa, joten kahta samanlaista mattoa ei ole. Trendcarpet valokuvaa kaikki saamansa matot, ja kaikki marokkolaiset matot ovat varastossa ja lähetetään 24 tunnin kuluessa. Trendcarpet tekee yhteistyötä Atlasvuorten juurella toimivan mattokauppiaan kanssa. Kauppias ajaa joka viikko vuorille ja ostaa Beni Ourain-, Azilal-, Bouchourett-mattoja ja muita kilim-mattoja berberiheimoilta. Siten saamme huippulaadukkaita antiikkisia, puoliantiikkisia ja uusia marokkolaismattoja paljon normaalia halvempaan hintaan.

Marokkolaisia mattoja ovat Beni Ourain, Azilal ja Boucherouite.

Nämä kolme tyyppiä ovat hallitsevia. Ne ovat varsinaisia sisustuksen jalokiviä:

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa
Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski