Kelimtyynyt

Trendcarpetilla on Euroopan suurin valikoima Kelim-tyynyjä. Kaikki Kelim-tyynyt tulevat Turkista, jossa säilytetään Kelim-mattojen ylimääräisiä paloja, jotka ommellaan upeaksi ja ainutlaatuiseksi tyynynpäälliseksi täynnä kuvioita ja värejä.

Väri
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kelim-tyynyt eri kokoisina

Kelim-tyyny on täysin ainutlaatuinen, eikä toista samanlaista ole, joten Kelim-tyynyjen käyttäminen sohvalla antaa ihanan potkun kodin sisustukseen. Useimmat Kelim-tyynyt valmistetaan tyynynpäällisinä 40 x 40 cm koossa ja jopa 60 x 60 cm kokoisina. Mitä isompi tyynynpäällinen, sitä korkeampi neliöhinta, sillä suuremman tyynyn valmistus vaatii suuremman määrän Kelim-mattoa.

Kaikki kelim-tyynyt lähetetään heti

Kaikki kelim-tyynyt löytyvät varastostamme ja lähetetään saman päivän aikana, jos tilaus tehdään arkena ennen kello 14, ja muuten seuraavana arkipäivänä. Kuten muutkin ainutlaatuiset tuotteet Trendcarpetilla - lehmäntalja tai Beni Ourain ja monta muuta, valokuvaamme myös kaikki tyynynpäälliset, joten näet tarkkaan minkä Kelim-tyynyn tilaat ja miltä se näyttää kun vastaanotat sen.

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)