• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Kokolattiamatot

Kokolattiamatot Skandinavian suurimmalta ja johtavalta valmistajalta Ege Carpetsilta ovat markkinoinen ✓ korkeinta laatua ✓ ympäristöystävällisimmät matot ✓ parhaat sisäilmaan ✓ allergiaystävällisiä mattoja ✓ johtavaa skandinaavista designia.

Uuden kokolattiamaton auki rullaaminen on helpoin osa, vaikeinta on tietää, mikä opikeasti peittää lattian makuuhuoneessa, lastenhuoneessa tai muussa kodin huoneessa, missä uusi kokolattiamatto on.

Kokolattiamatot Egeltä - 100% turvallisuus.

Herningistä, Tanskan kauneimmalta maaseudulta avoimine maisemineen löydät Euroopan vanhimman perinteisten mattojen historian. Täällä Egetaepper (Ege matot) on valmistanut mattoja jo 100 vuotta eikä missään olla niin edellä designissa ja laadussa - heillä on myös erityisesti ainutlaatuinen sarja ympäristöllisiä ja sisäilmasertifikaatteja, joista kehdosta kehtoon -sertifikaatti on piste iin päällä.

Kokolattiamatot kaikilla sisäilmasertifikaateilla.

Kehdosta kehtoon tarkoittaa sitä, että resurssien kulutus aiheuttaa ilmastonpainetta mahdollisimman vähän sekä vaikuttaa ympäristöön positiivisesti. Valmistamalla kokolattiamattoja kierrätetystä materiaalista ja energia tuotantoon tulee vesivoimaloilta. Egen kokolattiamatot valmistetaan suurella huomiolla ympäristöön, turvallisuuteen ja laatuun. Sertifikaatit varmistavat, että Ege -matto on ✓ testattu ja luokiteltu EN 1307 -standardin mukaan ✓ Tuli- ja savutestattu ✓ Hyväksytty standardin EN 13501-1 mukaan. ✓ CE-merkitty ✓ Pysyvästi antistaattinen ✓ Sisäilmasertifioitu Tanskassa.

+ Lisää-
Väri
Leveys
Pituus
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa
Suositut matot

Matot

Huoneet

Värit

Koko

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski