Tyynynpäälliset 40 x 40 cm

Tyynynpäällisen koko 40 x 40 cm on tavallisin koko mitä tulee pienempiin tyynyihin, mutta myös tavallisin koko ihan yleisesti. Trendcarpetin 40 x 40 cm tyynynpäällisten tuoteryhmästä löydät kauniita, turkkilaisia Kelim-tyynyjä, lehmännahkatyynyjä, samettityynyjä ja klassisia nappityynynpäällisiä. Kaikki 40 x 40 cm kokoiset tyynynpäälliset löytyvät varastostamme ja toimitetaan heti tilauksen jälkeen.

Väri
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Hienoja tyynynpäällisiä 40 x 40 cm koossa

Trendcarpet toimittaa kaikki tyynyt ilman sisätyynyä, joten valitset itse minkälaisen tyynyn haluat sisään. Jos haluat väljästi istuvan tyynyn voit yhdistää 40 x 40 cm tyynynpäällisen pienempään sisätyynyyn, kuten 35 x 35 tai 30 x 30 cm kokoiseen. Sama toimii myös toiseen suuntaan - jos haluat napakasti istuvan tyynyn, voit valita sisätyynyksi joko 40 x 40 cm tai 50 x 50 cm kokoisen tyynyn.

Kaikki 40 x 40 cm tyynynpäälliset lähetetään välittömästi

Kaikki 40 x 40 cm tyynynpäälliset löytyvät varastostamme, ja jos tilaus tehdään arkena ennen kello 14, lähetämme tuotteet saman päivän aikana, muuten seuraavana arkipäivänä. Voit turvallisesti valita maksutavaksi joko laskun, kortin tai verkkopankkimaksun. Kaikki tilaukset lähetetään DHL-kuljetuksella.

 

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)