Eteisen matot

Tyylikkään eteismaton löytäminen voi olla haasteellista. Eteismatot tulevat monessa eri mallissa ja muodossa,

mutta useimmat etsivät eteismatoksi pitkää mattoa ja niitä olemmekin valinneet tähän kategoriaan. Trendcarpetin eteismatot, joiden joukosta löytyvät esimerkiksi itämaiset matot, design-villamatot tai puuvillamatot, ovat kauniita, trendikkäitä ja laadukkaita.

Lue lisääSulje
+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

ULKONA MATTOJUOKSIJAJUUTTIMATON JUOKSIJA | SISAL-MATTO JUOKSIJA | RÄSYMATTO JUOKSIJA | RYIJYMATTO JUOKSIJA | VILLAMATON JUOKSIJAPERSIALAISET JUOKSUMATOTITÄMAINEN MATTO JUOKSIJAMAROKKOLAISET BERBERI-MATTO JUOKSIJAMATTO 80X300MATTO 80X200MATOT 70X200MATTO 80X250 

Kelim-eteismatto

Kelim-mattoja kudotaan paljon suuressa osassa Itää ja kelim viittaa erityiseen kudontatekniikkaan, jota on vaikea selittää, jos se ei ole entuudestaan tuttu. Yksinkertaisesti se tarkoittaa kuviota, joka muodostuu kun lankoja käännetään kun on aika vaihtaa väriä. Tämä antaa Kelim-matoille erityisen ilmeen, joka tulee upeasti esille laajassa afgaanimattojen valikoimassa, jossa useimmissa matoissa on kaunis, maalle tyypillinen punainen väri.

Osta eteismatto nopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla

Trendcarpetilta löydät myös Kelim-mattoja muista maista, ja mattoja jotka on valmistettu eri tavoilla. Yhteistä niille on, että ne kaikki sopivat todella hyvin eteismatoiksi, ja niiden itämainen ulkonäkö saa ne erottumaan selkeästi länsimaalaisista matoista. Tulet myös huomaamaan, että meillä on eteismattoja monessa eri koossa ja hintaluokassa, edullisista mutta jännittävistä malleista aina niihin, joilla näytetään että vieraiden jaloista pidetään huolta. Yksi riski eteismatoillamme toki on - ne ovat niin upeita, että vieraat saattavat kävellä seiniä päin, koska eivät saa silmiään irti lattiasta.

Kun olet tehnyt päätöksen eteismatosta, voit luottaa nopeaan ja ilmaiseen toimitukseen, sekä 14 päivän palautusoikeuteen ja maksuttomaan palautukseen.

Eteisen matot

Oikein valittu eteisen matto lisää etuovelle tervetullutta elinvoimaisuutta ja kodikkuutta, samalla kun se suojaa lattiaa ja tarjoaa erinomaisen lämmön ja äänieristyksen. Eteistila luo ensivaikutelman asunnossa kävijälle, ja siksi siitä kannattaa luoda sisustuksen avulla houkutteleva ja viihtyisä tila. Koska pehmeät materiaalit lisäävät kodikkuutta ja luovat tunnelmaa, ovat eteiset ja käytävät loistava paikka kauniille matoille. Eteis- ja käytävätilat ovat aktiivinen ja tärkeä osa kotiasi, sillä ne yhdistävät huoneita ja eri tiloja. Turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi tällaisiin tiloihin kannattaa hankkia laadukas ja pitkäikäinen matto. Sen lisäksi, että eteisen matot suojaavat lattiaa kulumiselta, ne voivat myös tehdä näyttävän vaikutuksen kapeaankin tilaan. Laaja valikoimamme eteisen mattoja on saatavana monissa eri pituuksissa, materiaaleissa ja väreissä. Alla on hahmoteltu muutamia tärkeitä vinkkejä siihen, mitä olisi otettava huomioon, ennen kuin valitset eteisen maton kotiisi.

Eteisen matot – koon valinta

Eteisen matot tulisi aina sovittaa eteisen tai käytävän muotoon, ja meidän valikoimistamme löytyykin useita eri pituuksia ja leveyksiä, joista valita. Tavallisimmin pitkä eteismatto on noin 60–90 cm leveä ja noin 90–400 cm pitkä. Joistakin eteisen matoistamme on saatavilla vain yhden pituisia mattoja, mutta monet eteisen matot, kuten sisal ja muovi, ovat saatavilla tarpeen mukaan jopa usean metrin pituisina. Ihannetapauksessa sinulla pitäisi olla 10–20 cm lattiaa näkyvissä maton kaikilla puolilla. Näin luot mattosi avulla ilmavan ja kauniin polun muihin huonetiloihin. Maton kokoa valitessa tulisi ottaa huomioon myös kaikki huonekalut, jotka saattavat levätä eteisessä käytävän seinää vasten. Lyhyet käytävät saadaan näyttämään todellista avarammilta lisäämällä niihin pieniä korostusmattoja ja epätavallisen pitkille käytäville voidaan puolestaan käyttää esimerkiksi kahta yhteensopivaa tai toisiaan täydentävää käytävän mattoa visuaalisen pituuden lyhentämiseen. Pienissä tiloissa toimivat mainiosti pienet suorakulmaiset matot ja kokeilunhaluisimmat voivat koristaa pienen eteisen vaikka avaraa tunnelmaa lisäävällä pyöreällä matolla. Mikäli eteinen on suuri ja aulamainen, kannattaa tilaan harkita suurempia mattovaihtoehtoja, sillä ne antavat ylellisen ensivaikutelman. Eteisissä ja käytävissä kannattaa myös kokeilla avoimin mielin rohkeampiakin ratkaisuja. Esimerkiksi pieni ovimatto ulko-oven edessä ja suuri neliön muotoinen matto eteistilassa luovat harmonisen vaikutelman, mutta sijoittamalla suureen eteiseen esimerkiksi useamman pienemmän maton, saat tilasta persoonallisen ja omannäköisen. Oikeanlaisen maton valinta riippuu siis paljolti sisustettavan tilan koosta ja muodoista, mutta näiden lisäksi myös maton tyylillä ja materiaaleilla on suuri vaikutus tilan tunnelmaan.

Eteisen mattojen eri tyylit ja mallit

Mattoa valitessa määritä ensin, minkä tyylinen eteisen matto korostaa tilasi arkkitehtuuria, lattiaa ja sitä ympäröivää sisustusta. Saatat harkita esimerkiksi maalaistyylistä eteisen mattoa, joka tervehtii vieraitasi rennosti kodikkaaseen kotiisi. Jos käytävälläsi on tyylikäs laattalattia, harkitse modernia mattoa. Jos eteisen lattia on tehty kovapuusta, parketista tai laminaatista, täydennä sen lämpöä perinteisellä tyylillä. Tiedä tyylisi tavoitteet ennen matto-ostosten aloittamista. Harvat ihmiset mainitsevat eteisen suosikkitilakseen, mutta tyylikäs eteisen matto voi muuttaa tämän. Oikealla matolla vieraasi tuntevat kävelevänsä punaista mattoa pitkin aina, kun he tulevat kotiisi. Eteisen ei tarvitse olla enää vain tylsä risteys mielenkiintoisempiin tiloihin. Kun olet määrittänyt haluamasi eteisen maton tyylin, sinun täytyy miettiä eri kuoseja ja malleja. Pitkässä eteisessä raidallinen eteisen matto voi visuaalisesti suurentaa käytävää. Geometrisillä kuvioilla varustetut matot sopivat hyvin moderneihin eteisiin. Kukkakuvioiset käytävämatot voivat sulautua saumattomasti boheemi- tai vintage-tyylillä sisustettuihin koteihin. Itämaisia ​​mattoja on saatavana myös erilaisina kukkakuvioina, ja ne toimivat hyvin perinteisten sisustuksien kanssa. Koska eteisen matto on usein kapeampi matto, on tärkeää ottaa huomioon kuvion mittakaava. Ole huolellinen mattokuvion kokoa valitessa, jotta huoneen design näyttää tasapainoiselta, eikä liian sekavalta tai levottomalta. Liian suuret kuviot pienessä tilassa voivat pienentää tilaa entisestään. Eteisen matto luo ensi-ilmeen muulle kodillesi, joten jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, etsi yksivärinen matto. Mitä tulee nukan tiheyteen, pitkänukkaiset eteisen matot toimivat, kun haluat kodikkaan tunnelman jalkojen alla aina palatessasi kotiin. Korkea nukka vähentää myös kaikumista ja melua tehokkaasti.

Eteisen matot – värin valinta

Kun valitset oikeaa väriä eteisen matolle, ota huomioon sekä positiiviset että negatiiviset ominaisuudet eteisessäsi. Huoneeseen tulevan valon määrällä on olennainen osa mattojen värien valitsemisessa. Tummille käytäville sopivat vaaleammat ja kirkkaamman sävyiset eteisen matot, jotka voivat auttaa elävöittämään tilaa ja luomaan valoisamman tunnelman. Jos eteisen seinien väri on neutraali, kuten valkoinen, beige tai harmaa, värikkään ja eläväisen maton valitseminen on loistava tapa tuoda persoonallisuutta muuten rauhalliseen tilaan. Kun haluat pehmeäsävyisen, elegantin ja hienovaraisen maton, valitse matto, jonka väri vastaa läheisesti lattiasi sävyjä – se sulautuu suoraan lattiaasi. Jos eteisen matto päättyy avoimeen oviaukkoon, joka kurkistaa seuraavaan huoneeseen, sinun tulisi koordinoida eteisen maton väripaletti muun huoneen sisustuksen kanssa. Värisäännöt voivat olla hyvin yksinkertaisia ​​mattojen suhteen. Kirkkaat värilliset matot ja moniväriset matot voivat täyttää sisäänkäynnin valolla, heijastamalla luonnollista auringonvaloa tilaan. Samaan aikaan syvemmät sävyt saattavat tummentaa eteistä, mutta tekevät siitä myös kodikkaamman. Jotta eteinen näyttäisi suuremmalta, on suositeltavaa pitää seinät ja ovet samassa sävyssä, varsinkin jos sävy on kirkkaampi. Eteismatto on hämmästyttävä tapa luoda visuaalinen yhteys talon ympäristön ja sisätilan välille: Jos talo on järven rannalla tai sitä ympäröivät valtavat vihreät alueet, näiden värien sisällyttäminen mattoon auttaa tuomaan sisään raikkaan tunnelman ulkotilasta. Ilmapiiri tulisikin aina ottaa huomioon, kun valitset maton väriä. Punainen matto voi herättää intohimoa, kun taas sininen matto tuo rauhaa. Syvä violetti matto taas voi merkitä ylellisyyttä, kun taas vihreä voi innostaa.

Eteisen matot - edut

Eteinen on ensimmäinen tila, jonka jokainen tulija näkee kotonasi. Haluat sen asettavan oikean tunnelman ja antavan sellaisen vaikutelman, jonka haluat jäävän koko kodistasi: rauhan tai jännityksen, luovuuden ja omaperäisyyden, muodollisuuden tai originellin vaikutelman. Mikä vaikutelma sitten onkaan, se alkaa heti, kun ulko-ovi avataan. Kun vieraat tulevat kotiisi, he tuntevat makusi ja persoonallisuutesi heti sisäänkäynniltä, ​​joten harkitse sitä huolellisesti. Eteisen matto on myös kovassa käytössä päivittäin, olitpa sitten tulossa tai menossa. Huolellisuudesta huolimatta lika ja roskat löytävät väistämättä tien kotiisi, ja eteisen matto on yleensä ensimmäinen puolustuslinja. Oikeilla valinnoilla voit kuitenkin minimoida roskien kulkeutumisen eteistiloja pidemmälle. Pieni eteisen matto ulko-oven edessä kerää suurimmat irtoroskat ja kosteuden, ja laadukkaasta materiaalista valmistettu käytävämatto suojaa puolestaan eteisen muita lattiapintoja. Synteettiset kuidut ovat parhaita materiaaleja käytävien ja eteistilojen matoille, koska ne ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Eteisen matot, jotka on tehty synteettisistä kuiduista, toimivat parhaiten myös silloin, jos joku kotitaloudessa on allerginen tekstiileille. Jos sinulla on koiria tai kissoja, valitse polypropeenista valmistettu käytävän matto, joka on helppo puhdistaa, kestää kosteutta ja siihen ei tartu lika helposti. Puuvilla ja nylon ovat myös kestäviä materiaaleja vilkkailla käytävillä. Huolellisella suunnittelulla eteismatto voi luoda visuaalisen yhteyden monien huoneiden välillä muun muassa väreillä, kuvioilla ja jopa materiaaleilla. Visuaalisten aspektien lisäksi eteisen matolla on monia käytännön etuja. Se suojaa eteisen lattiaa, vaimentaa melua ja estää liukastumisia. Tutustu siis eteismattovalikoimaamme jo tänään!

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)