• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Eteisen matot

Tyylikkään eteismaton löytäminen voi olla haasteellista. Eteismatot tulevat monessa eri mallissa ja muodossa, mutta useimmat etsivät eteismatoksi pitkää mattoa ja niitä olemmekin valinneet tähän kategoriaan. Trendcarpetin eteismatot, joiden joukosta löytyvät esimerkiksi itämaiset matot, design-villamatot tai puuvillamatot, ovat kauniita, trendikkäitä ja laadukkaita.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Kelim-eteismatto.

Kelim-mattoja kudotaan paljon suuressa osassa Itää ja kelim viittaa erityiseen kudontatekniikkaan, jota on vaikea selittää, jos se ei ole entuudestaan tuttu. Yksinkertaisesti se tarkoittaa kuviota, joka muodostuu kun lankoja käännetään kun on aika vaihtaa väriä. Tämä antaa Kelim-matoille erityisen ilmeen, joka tulee upeasti esille laajassa afgaanimattojen valikoimassa, jossa useimmissa matoissa on kaunis, maalle tyypillinen punainen väri.

Osta eteismatto nopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla.

Trendcarpetilta löydät myös Kelim-mattoja muista maista, ja mattoja jotka on valmistettu eri tavoilla. Yhteistä niille on, että ne kaikki sopivat todella hyvin eteismatoiksi, ja niiden itämainen ulkonäkö saa ne erottumaan selkeästi länsimaalaisista matoista. Tulet myös huomaamaan, että meillä on eteismattoja monessa eri koossa ja hintaluokassa, edullisista mutta jännittävistä malleista aina niihin, joilla näytetään että vieraiden jaloista pidetään huolta. Yksi riski eteismatoillamme toki on - ne ovat niin upeita, että vieraat saattavat kävellä seiniä päin, koska eivät saa silmiään irti lattiasta.

Kun olet tehnyt päätöksen eteismatosta, voit luottaa nopeaan ja ilmaiseen toimitukseen, sekä 14 päivän palautusoikeuteen ja maksuttomaan palautukseen.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski