• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Mustavalkoiset matot

Tästä kategoriasta löydät kaikki mustavalkoiset matot, jotka löytyvät Trendcarpetilta. Väriyhdistelmänä mustavalkoinen on todella suosittu ja tässä kategoriassa on myös muutamia Trendcarpetin suosituimpia mattoja. Kuten esimerkiksi kivipestyt puuvillamatot Marrakech ja Rabat, käsinkudottu Slite-matto ja eksklusiiviset villamatot Shiraz ja Apollonia. Täältä löydät mustavalkoisen maton ihan jokaiseen makuun ja tyyliin. Mustavalkoiset matot sopivat hienosti monenlaiseen sisustukseen, minkä lisäksi ne ovat yksinkertaisia ja tyylikkäitä moneen tilaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla mustavalkoisilla matoilla

Trendcarpetilla ostat turvallisesti sekä varmasti ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella. Jos käy huono onni ja matto ei jostain syystä sovi, on myös palautus maksuton, sillä Trendcarpet maksaa palautuskulut. Jos haluat uuden mustavalkoisen maton kotiisi ennen kuin maksat, voit helposti valita kassalla maksutavaksi laskun. 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski