• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Mustavalkoiset matot

Tästä kategoriasta löydät kaikki mustavalkoiset matot, jotka löytyvät Trendcarpetilta. Väriyhdistelmänä mustavalkoinen on todella suosittu ja tässä kategoriassa on myös muutamia Trendcarpetin suosituimpia mattoja. Kuten esimerkiksi kivipestyt puuvillamatot Marrakech ja Rabat, käsinkudottu Slite-matto ja eksklusiiviset villamatot Shiraz ja Apollonia. Täältä löydät mustavalkoisen maton ihan jokaiseen makuun ja tyyliin. Mustavalkoiset matot sopivat hienosti monenlaiseen sisustukseen, minkä lisäksi ne ovat yksinkertaisia ja tyylikkäitä moneen tilaan.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

OLOHUONEEN MATTO MUSTAVALKOINENMUSTAVALKOINEN MATTO 160X230MUSTAVALKOKUVIOINEN MATTO | MUSTAVALKO RAIDALLINEN MATTOMUSTA VALKOINEN HARMAA MATTO | ULKOMATTO MUSTAVALKOINENPYÖREÄ MUSTAVALKOINEN MATTO 

Ilmaiset toimituskulut ja palautus kaikilla mustavalkoisilla matoilla

Trendcarpetilla ostat turvallisesti sekä varmasti ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella. Jos käy huono onni ja matto ei jostain syystä sovi, on myös palautus maksuton, sillä Trendcarpet maksaa palautuskulut. Jos haluat uuden mustavalkoisen maton kotiisi ennen kuin maksat, voit helposti valita kassalla maksutavaksi laskun. 

Mustavalkoiset matot

Trendcarpetilta löydät laajan valikoiman erikokoisia mustavalkoisia mattoja, joita on tarjolla hyvin erilaisiin tyyleihin. Valikoimastamme löytyy mattoja, joiden tyyli on selkeälinjaisen moderni, ja osa matoistamme on taas suorastaan ylellisiä. Mustavalkoiset matot sopivat erinomaisesti kokonaan mustavalkoiseen sisustukseen tai esimerkiksi täydentämään tilaa, jossa on muuten käytetty paljon kirkkaita värejä. Esimerkiksi hieman boheemi marokkolaistyylinen mustavalkoinen matto vangitsee katseen sopivassa tilassa käytettynä. Kuvittele vaikka syvän rubiininpunainen divaanisohva, kullanvärisiä peilejä ja mustavalkoinen, valossa hiukan kiiltelevä matto. Tai marokkolaistyylinen mustavalkoinen matto, beige sohva ja kasa värikkäitä tyynyjä. Mustavalkoisuus voi luoda pohjan lukemattomille erilaisille tyyleille, jolloin todellakin vain mielikuvitus on rajana. Laadukkaat mattomme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi sisustuksen kotiisi ilman, että se räjäyttää budjettisi. Verkkokaupastamme löydät helposti ja edullisesti maton, joka on kuin piste i:n päällä kotisi sisustuksessa.

Ajattomat mustavalkoiset matot

Mustavalkoinen värimaailma sisustuksessa on niin kuin musta pukeutumisessa - se on aina muodissa. Useidenkin vuosien jälkeen mustavalkoiset matot voivat näyttää yhtä ajankohtaisilta kuin sinä päivänä, kun ne on ostettu. Valikoimaamme kuuluu mustavalkoisia mattoja, joiden geometrinen kuviointi rytmittää ja selkeyttää tilaa. Seepran raidat puolestaan voivat tuoda huoneeseen leikillisyyttä tai ylellisyyttä - yhdistelmästä riippuen ehkä jopa molempia yhtä aikaa. Monista matoistamme voi aistia Art decon henkeä, ja usein kyseistä tyylisuuntaa edustavat tekstiilit ovatkin väritykseltään mustavalkoisia. Trendcarpetin kokoelman mustavalkoiset matot tuovat tyylikkyyttä yksinkertaiseenkin tilaan. Useissa matoissa on mukana lisäksi pieni määrä kullan sävyjä, jotka tuovat ylellistä tunnelmaa kotiisi. Samalla tavalla marmorikuvioinnit matossa luovat ylellisyyttä. Kukapa ei haluaisi sisustusta, joka näyttää ylellisemmältä ja kalliimmalta kuin se todellisuudessa onkaan? Yhtä hienosti mustavalkoisuus toimii kuitenkin myös boheemin rennossa sisustuksessa. Kuvittele esimerkiksi huone, jossa on käytetty kalusteissa paljon luonnollista puuta ja rottinkia, mutta kaikki tekstiilit ovat mustavalkoisia. Siellä luonnon sävyt tuovat lämpöä tilaan ja tekevät sisustuksesta maanläheisen, mutta mustavalkoiset tekstiilit tuovat mukanaan raikkautta ja modernia ilmettä. Mustavalkoinen matto voi olla sisustuksen neutraali tausta, joka kokoaa kaiken visuaalisesti yhteen. Se voi kuitenkin yhtä hyvin olla katseenvangitsija, joka määrittää huoneen tunnelman. Valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja niin neutraaleista kuin säväyttävistäkin matoista. Valitse matto, joka sopii parhaiten siihen ajatukseen, mikä sinulla on huoneen tunnelmasta ja tyylistä. Pelkkä mustavalkoinen matto ei tietenkään tee kodistasi sopivaa sisustuslehteen, mutta se voi olla kuitenkin hyvä alku.

Muuntautumiskykyinen mustavalkoinen

Yhden mustavalkoisen sisustusesineen valitseminen ei vielä tarkoita sitä, että olisit sitoutunut sisustamaan kotisi kokonaan mustavalkoisesti. Oma ihan hauska sisustustyylinsä on toki sekin, että pyritään saamaan koko asunto näyttämään mustavalkoiselta elokuvalta. Usein kuitenkin visuaalisesti miellyttävämpää on mustavalkoisuuden yhdistäminen pehmentäviin värialueisiin kuten puun sävyihin. Tehokas ja räväkkä ratkaisu on yhdistää mustavalkoiseen mattoon kirkkaita perusvärejä kuten punaista tai keltaista. Mustavalkoiset matot ovat muuntautumiskyvyltään erinomaisia, sillä sama matto voi toimia hienosti hyvinkin yksinkertaisessa ja vähäeleisessä sisustuksessa sekä rikkaamman tyylin keskellä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mustavalkoinen matto on hyvä valinta vaihtelunhaluiselle sisustajalle. Ihan jo budjettiakin ajatellen on positiivinen asia, ettei aina sisustuskärpäsen puraistessa tarvitse laittaa jokaista asiaa uusiksi. Muuton yhteydessä matto on usein se sisustuksen osa, joka ei tunnu istuvan uuteen ympäristöön kovin hyvin. Kun hankinta on tehty vanhaa asuntoa ajatellen, se ei välttämättä tunnu sopivan uuden kodin henkeen. Mielenkiintoista kyllä, mustavalkoinen matto on usein tyylillisesti hyvin neutraali, vaikka sen design olisi hyvinkin räväkkä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mustavalkoinen matto sopii sisustukseen vielä pitkänkin ajan jälkeen, mikä osaltaan helpottaa tyylin tai kodin vaihdon yhteydessä tehtäviä hankintoja. Mustavalkoisen kanssa sopii melkein mikä väri tahansa, joten yhdistelmiä miettiessä voi keskittyä punnitsemaan kuvioiden yhteen sovittamista. Erittäin tehokas tyylikeino on se, että antaa hienon maton olla keskipisteenä ja pitää kaiken muun huoneessa yksivärisenä. Näin kokonaisuudesta ei tule liian levotonta tai muuten sotkuisen oloista, vaan räväkkäkin sisustus on omalla tavallaan levollisen kaunis.

Käytännölliset mustavalkoiset matot

Valikoimastamme löydät paljon helppohoitoisia mattoja, joiden pitäminen puhtaana ja siistinä käy helposti. Nykyaikaisilla, tehokkailla imureilla matosta saa pölyn ja pienet roskat tehokkaasti pois, joten mattojen tamppaamista ei tarvitse harrastaa käytännössä kuin pari kertaa vuodessa. Pakkasilmoilla toki on hyvä viedä matotkin ulos raikastumaan muiden kodintekstiilien mukana. Pienikuvioisessa mustavalkoisessa matossa on se hyvä puoli, että pienet tahrat tai lemmikkien karvat hukkuvat kuvion sekaan. Sinun ei siis tarvitse olla imuroimassa mattoa joka päivä, jos se ei kuulu lempipuuhiisi. Jotkut mustavalkoiset matot valikoimassamme sopivat yhtä hyvin sisälle ja ulos. Katetulla terassilla tai lasitetulla parvekkeella matto tuo mukavuutta arkeen. Matto on jalan alla pehmeämpi kuin laatat tai kiveykset, jotka ovat tyypillisiä suomalaisilla parvekkeilla. Pieni kostuminenkaan ei haittaa silloin, kun matto on tehty keinomateriaalista. Mustavalkoiset matot ovat tietenkin ajattoman tyylikäs valinta myös ulkotiloihin, ja hyvin aurinkoiseen tilaan kannattaa harkita mieluummin sellaista mattoa, jonka väritys on enimmäkseen valkovoittoinen. Vaalea väri korostuu kauniisti auringossa ja sopii kesäiseen sisustukseen. Parvekkeilla ja terasseilla on usein myös viherkasvien ja ympäröivän luonnon tuomaa vehreyttä, jota mustavalkoisuus tavallaan korostaa. Se, minkälainen matto sopii juuri sinun käytännön tarpeisiisi, riippuu paljolti elämäntyylistäsi. Onko matto sinulle enemmän koriste vai käyttöesine? Monet esimerkiksi jumppaavat tai venyttelevät pehmeällä matolla ilman, että viitsivät hakea erillistä jumppamattoa harrastusta varten. Jos kuitenkin matolla lähinnä kävellään, juuri oikea valinta voi olla kaunis ja ajaton sisalmatto, jonka karheus tuntuu mukavalta paljaita jalkapohjia vasten.

Mustavalkoiset matot eri tiloihin

Mustavalkoiset matot toimivat erinomaisesti kodin eri tiloissa. Olohuoneen matoksi voi valita hillityn ja ajattoman mustavalkoisuuden tai hyvinkin säväyttävän maton, joka näyttää lähes taideteokselta. Makuuhuoneen kuningas on yleensä sänky, joka seisoo keskellä huonetta. Sisustusta kuitenkin makuuhuoneessakin täydentää matto, ja mustavalkoinen on hyvä valinta myös makuuhuoneeseen. Mustavalkoinen väritys on omalla tavallaan rauhoittava ja aina tyylikäs. Eteisessä ja tuulikaapissa mustavalkoinen taas on käytännöllinen väritys, sillä siinä ei näy katupöly ja muu lika kovinkaan nopeasti. Lastenhuoneen kaaosta värikkäine leluineen rauhoittaa mustavalkoinen matto, jonka sävyistä voi myös valita huonekalujen värejä. Esimerkiksi mustavalkoinen matto, musta sänky ja valkoiset hyllyt on yhdistelmänä sellainen, että se toimii hyvänä taustana legorakennelmille, palapeleille ja noin tuhannelle muulle värikkäälle asialle. Monet arastelevat maton laittamista keittiöön, mutta helppohoitoinen matto voi olla sinnekin hyvä valinta. Matto tuo huoneeseen kuin huoneeseen ilmettä ja mielenkiintoa. Matolla voi helposti ilmentää omaa tyyliään ja tuoda omaa persoonaansa esille. Etenkin yksiössä tai muuten pienessä asunnossa asuvalle mustavalkoinen matto on hyvä valinta. Kun samassa tilassa on hyvin paljon erilaisia toimintoja, mustavalkoisuus osaltaan rauhoittaa kaikkea visuaalisesti. Varsinkin jos sattuu asumaan asunnossa, jonka lattiamateriaalista ei oikein välitä, mattoja voi käyttää peittämään ison osan lattiasta. Hyvältä voi näyttää jopa se, kun koko lattian pinta-ala on täytetty matoilla. Silloin juuri mustavalkoiset matot ovat sopiva ja ajaton valinta. Muutoin eri värien ja värisävyjen moninaisuus voi jo alkaa vaikuttaa kakofoniselta, mikä toki sekin voi olla tyylivalinta.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU