• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 80 x 300 cm

Laadukkaasti valmistettu, hyvin valittu matto on iso osa kodin sisustusta. Matot tuovat kotiin lämpöä ja seesteisyyttä, tai vaihtoehtoisesti räväkkyyttä ja näyttäviä kuvioita. Valinta on aina ostajalla, joten onneksi valinnanvaraa on laidasta laitaan. Maton muoto ja koko ovat tärkeitä tekijöitä sopivaa mattoa valitessa. Valinnassa täytyy ensisijaisesti ottaa huomioon tilan koko ja sisustustyyli. Suurikokoisiin huoneisiin voi harkita isoa mattoa tai leikitellä 80x300 cm kokoisten mattojen kanssa. Maton valinnassa kannattaa olla tarkka, onnistunut mattovalinta tuo ostajalle iloa pitkään ja kruunaa koko huoneen ilmeen. Matto 80x300 cm koossa on pituudeltaan iso, mutta pitkä malli ei suinkaan rajoita sen monipuolisuutta. Tutustu 80x300 mattojen valikoimaan sivustollamme.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Miten kannattaa sijoittaa matto 80x300?

Matto 80x300 cm koossa sopii loistavasti esimerkiksi eteisen matoksi, pitkä matto tuo myös eteiseen pituuden tuntua. Huomattavan pitkät, ikkunattomat eteiskäytävät sen sijaan voivat tuntua pimeiltä ja synkiltä. Kaksi kolmen metrin pituista mattoa katkaisee tässä tapauksessa sopivasti pituuden tuntua ja jakaa käytävän pienemmän oloiseksi. Makuuhuoneessa pitkät matot ovat mukava lisä parisängyn molemmin puolin, rauhallisella värisävyllä on mahdollista korostaa joko itse sänkyä tai tuoda räiskyvillä väreillä esiin mattoja. Pitkä matto soveltuu hyvin myös parvekkeelle, tekstiilit tuovat tilaan pehmeyttä ja korostavat kodikkuuden tuntua. Keittiössä pitkä matto on parasta sijoittaa alueelle, jossa on isoin lattian pinta-ala, kapeahko matto voi muuten helposti jäädä piiloon pöydän alle. Olohuoneessa vain mielikuvitus on rajana pitkän maton asettelulle. Valitsemalla oikean tyylisen maton sivustollamme, olohuoneesi kokee erilaisen ja mielenkiintoisen ilmeen.

Onko materiaalilla väliä?

Mattojen materiaaleissa on iso valikoima, johon ostajan kannattaa rauhassa tutustua ennen lopullista ostopäätöstä. Kokoluokaltaan matto 80x300 cm koossa sopii makuuhuoneeseen hyvin, materiaalina esimerkiksi viskoosi, jossa on kaunis kiiltävä pinta. Harmaa viskoosimatto luo makuuhuoneeseen hillittyä eleganssia, pinkki tuo pirteää ja iloista energiaa tilaan. Lastenhuoneeseen pitkä matto sopii hyvin, materiaalina esimerkiksi perinteinen räsymatto toimii loistavasti. Sisustuksessa jo pitkään nähtävillä ollut Boho-trendi on suuressa suosiossa, tätä tyyliä suosivalle osuva valinta on juutti- tai hamppumatto. Pitkät matot soveltuvat hyvin myös ulos, esimerkiksi terassille. Muovi- tai polypropeenimatto kestää hyvin sään vaihtelua ja kovempaakin rasitusta, ne ovat hyviä vaihtoehtoja myös mahdolliseen lasten leikkimökkiin. Valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Tutustu erilaisiin materiaaleihin Trendcarpetin mattovalikoimassa.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)