Verhot

Tutustu verhovalikoimaamme Trendcarpetilla, joka on harkiten kuratoitu parantamaan kodin estetiikkaa. Kokoelmamme tarjoaa erilaisia tyylejä, värejä ja materiaaleja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Mihin erilaiset verhot sopivat?

Verhot ovat monipuolisia ja voivat muuttaa minkä tahansa huoneen ilmeen, olipa kyseessä sitten kodikas makuuhuone, eloisa olohuone tai virallinen ruokasali. Ne lisäävät eleganssia ja palvelevat myös käytännöllisiä tarkoituksia, kuten valon säätelyä ja yksityisyyden suojaa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Osta verhot verkossa

Trendcarpetilla teemme verhojen ostamisen kodillesi helpoksi ja käteväksi verkossa. Laajan valikoiman ja yksityiskohtaisten kuvausten ansiosta voit tehdä ostoksia mukavasti kotoa käsin ja varmistaa, että löydät juuri oikean vaihtoehdon sisustukseesi.

Mitkä ovat verhojen edut?

Verhot eivät ole pelkästään koriste-elementtejä; ne parantavat huoneen akustiikkaa, tarjoavat eristystä, yksityisyyttä ja voivat olla merkittävä tekijä energiansäästössä vähentämällä lämmön hävikkiä talvella ja lämmön kertymistä kesällä.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)