• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 230 x 160 cm

Matto koossa 160 x 230 cm – jota kutsutaan myös nimellä kaksitoista neljäsosaa - on kenties tavallisin koko olohuoneen matolle. Tästä tuoteryhmästä löytyykin siitä syystä lähes kaikki matot, kaikissa kuvioissa ja väreissä, sillä se on yleisin koko. Meillä on tässä 160 x 230 cm mattojen tuoteryhmässä esimerkiksi uskomattoman kauniita viskoosimattoja ja villamattoja. Näiden joukosta löytyy monia inspiroivia malleja, kuten Jodphur, Wellington, Gimari ja Kalamata.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matot 160 x 230 cm koossa toimitetaan heti

Kaikki matot tässä kategoriassa löytyvät varastosta ja ne lähetetään saman päivän aikana, jos tilaus tehdään arkena ennen kello 14, ja muuten matto lähetetään seuraavana päivänä. Voit valita turvallisen ja varman maksutavan: joko korttimaksun, verkkopankkisiirron tai laskun. Jos valitset Klarna-laskun, saat ensin 160 x 230 cm maton kotiisi ja sen jälkeen vasta laskun, joten maksat vasta sitten kun olet päättänyt pitää maton.

Modernit ja klassiset matot

Tästä tuoteryhmästä löydät modernien mattojen lisäksi myös mattoja Iranista, Pakistanista, Afganistanista ja Marokosta. Aitoja, käsin valmistettuja mattoja tai edullisempia koneen kutomia wilton-mattoja, jotka ovat inspiroituneet perinteisten ja tunnettujen itämaisten mattojen väreistä ja kuvioista.

 

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU