Valkoinen matto 160x230

Valikoimassa Trendcarpetin tyylikäs valkoinen matto 160x230. Vaalean värinsä ansiosta tämä tuote on hyvä valinta jokaiselle sisustajalle. Matto sopii sisustuselementiksi huonekalujen värimaailmasta riippumatta ja viimeistelee kodin ajattomalla tyylillään. Maton voi levittää makuuhuoneen lattialle, ruokailuryhmän alle tai vaikkapa olohuoneeseen. Tämä valkoinen matto 160x230 tuo kotiin hillittyä eleganssia ja valoisuutta huoneessa kuin huoneessa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tietoa tuotteesta valkoinen matto 160x230

Valkoinen matto 160x230 peittää laajan suorakulmaisen lattiapinta-alan ja tuntuu miellyttävältä jalkojen alla. Tämä matto tuo kotiin särmää ja soveltuu myös uuden asunnon sisustamiseen. Vaalea väri saa tilan kuin tilan tuntumaan avarammalta, luo kodikasta ilmapiiriä ja viimeistelee sisustusta, jos se tuntuu jäävän vajaaksi. Mattoon on helppo yhdistää muita sisustuselementtejä ja värejä.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)