• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Harmaat matot

Tästä löydät harmaat matot kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja erilaisilla kuvioilla. Harmaat matot ovat tyylikkäitä ja helposti yhdistettävissä muun sisustuksen kanssa. Monen eri kuvion, materiaalin ja tyylin ansiosta joka harmaissa matoissa on, uskomme että jokainen saa niistä inspiraatiota. Trendcarpetin suosittujen mattojen joukosta löytyy Kelim-matot, puuvillamatot Silje, Tuva, Slite ja Marrakech sekä harmaat villamatot kuten Athens ja Wellington.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

MUSTA VALKOINEN HARMAA MATTO | HARMAA KELTAINEN MATTO | HARMAA JA VAALEANPUNAINEN MATTOHARMAA JA TURKOOSI MATTOSININEN MATTO HARMAABEIGE MATTO HARMAA | HARMAA MATTO 170X240HARMAA VILLAMATTOHARMAA JA KERMA MATTOHARMAA PEHMEÄ MATTOHARMAA MATTO 230 X 160HARMAA MATTO 200X290 | HARMAA KUDOTTU MATTOHARMAA MATTO VINTAGEHARMAA MODERNI MATTOHARMAA MATTO 200X300HARMAA JA KULTAINEN MATTO | HARMAA MATTO 140 X 200HARMAA MATTO PITKÄT HIUKSETHARMAAT ANTRASIITTISET MATOTHARMAA KUVIOLLINEN MATTO | HARMAAT HOPEISET MATOT | HARMAA MATTO VIHREÄHARMAA MATTO RYIJYMATTOHARMAA PYÖREÄ MATTOHARMAA OLOHUONEEN MATTOHARMAITA JA SINISIÄ MATTOJA | HARMAA MATTO BEIGEHARMAA MATTO 160X230HARMAA MATTO LYHYT PAALIHARMAA MATTO MUSTAHARMAA MATTO VALKOINEN | VIHREÄ JA HARMAA MATTOOLOHUONEEN MATTO HARMAA | HARMAA MATTO LASTENHUONEESEEN | HARMAA JA VALKOINEN ULKOMATTOHARMAAT ULKOMATOTPYÖREÄ MATTO HARMAA | SISALMATTO HARMAARYIJYMATTO HARMAA | VISKOOSIMATTO HARMAA | VILLAMATTO HARMAA 

Harmaat matot puuvillaa, villaa tai muovia

Sinulle, joka etsit harmaata mattoa, löytyy täältä kaikkea käsin kudotuista Strehög- räsymatoista ja Horredsmattanin muovimatoista ylellisiin Afganistanilaisiin Kelim-mattoihin. Riippumatta siitä etsitkö yksinkertaista ja edullista mattoa vaiko todellista luksusmattoa - jos haluat uuden harmaan maton, voit löytää sen täältä. Trendikästä ja modernia vai ajatonta ja klassista? On sinun valintasi, minkä harmaan maton itsellesi haluat.

Osta harmaa matto nopealla toimituksella ja ilmaisilla toimituskuluilla

Harmaat matot löydät edullisesti Trendcarpetilta. Täältä ostaessasi voit aina luottaa nopeaan toimitukseen, joka on myös ilmainen. Sinulla on myös aina 14 päivän palautusoikeus ja teet ostoksesi turvallisella maksulla.

Harmaat matot

Harmaat matot ovat ajattomia ja tyylikkäitä. Ne sopivat jokaiseen tilaan ja ovat yhdistettävissä kodista löytyvien kaikkien muiden värien kanssa yhteensointuviksi kokonaisuuksiksi. Harmaalla matolla saadaan vahvasti toisistaan poikkeavat värit yhdistettyä helposti miellyttäväksi värimaailmaksi. Värinä harmaa on ihanteellinen Suomen vuodenajoissa, koska siinä ei näy niin helposti väistämättä sisälle kulkeutuva hiekka ja pöly, joka tulee kenkien mukana. Matto näyttää siistiltä kaikissa vuodenajoissa. Etenkin lapsiperheissä haetaan sopivia, käytännöllisiä ja samalla tyylikkäitä mattoja hakusanoilla "matto tummanharmaa". Meillä Trendcarpetilla on kattava valikoima mattoja kaikissa harmaan sävyissä ja jokaiseen huoneeseen ja tilaan sopivina. Euroopan laajin valikoimamme kattaa myös poikkeuksellisen isot harmaat matot, joilla saadaan isoja ja avariakin tiloja sisustettua helposti yhtenäiseksi ja moderniksi kokonaisuudeksi.

Harmaat matot sopivat suomalaiseen kotiin

Harmaat matot ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisissa kodeissa ja eri sävyistä on ollut jokaisella omat trendikautensa. Siinä missä vielä 10 vuotta sitten sisutuksessa panostettiin hyvin tummaan harmaaseen tai antrasiitin harmaaseen sisustukseen, niin tämän päivän trendikausi on enemmän siirtymässä vaalean sävyiseen. Vaaleanharmaa matto on helppo yhdistää kodin sisustukseen ja useiden muiden värien ja sävyjen kanssa. Esimerkiksi heleällä pinkillä ja aivan hentoisen vaaleansinisellä saadaan kodista raikas ja aavistuksen romanttinen paikka, jossa on helppo viihtyä. Kokonaisuus on myös harmoninen ja miellyttää monien silmää. Vaaleanharmaa matto on hienostunut ja tuo kotiin raikkaan tunnelman. Vaaleanakin harmaasta on useita eri sävyjä, joista valita omaa silmää parhaiten miellyttävä. Runsaasta mattovalikoimastamme löytyy monien eri kokojen lisäksi myös eri materiaaleista, eri tyylisiä ja eri tekniikoilla valmistettuja mattoja. Harmaita mattoja löytyy myös ulkotiloihin suunniteltuina, jolloin tyylikkyyden saa ulotettua niin puutarhaan, terassille kuin parvekkeelle asti.

Matto harmaa – harmaasta löytyy eri sävyjä

Sisustustrendissä harmaat sävyt näkyvät etenkin kodin tekstiileissä ja huonekaluissa. Lisäksi kodin tekstiileissä harmaan sävyjä suositaan runsaasti. Tumman harmaa matto on tyylikäs ja ajaton, joka voi tuoda sisustukseen ryhdikkyyttä, mutta myös muun sävyiset harmaat matot näkyvät sisustajien hakujen suosiossa. Jos tarkkaa visiota ei vielä ole mielessä, niin harmaiden mattojen kategorian alta löytyy runsaasti eri kuoseja, malleja ja materiaaleja valittavaksi. Myös meidän valikoimissamme voit etsiä pelkästään harmaita mattoja ja valikoimaa selatessa kehittää sisustusideaasi. Tumman harmaa matto voi olla sisustuksessa hyvin voimakas elementti ja toimia katseenvangitsijana. Sillä saa helposti luotua vakaan tunnelman tilaan, jossa kaivataan rauhallisuutta. Etenkin vaaleaa lattiaa vasten tumman harmaa matto korostuu ja se istuukin loistavasti vaaleamman harmaan sävyiseen lattiaan, eikä kontrasti ole silloin liian voimakas. Harmaa matto voi olla kuosiltaan myös abstrakti ja vastata itsessään jo lattialla olevaa taideteosta. Tällaisia mattoja löytyy esimerkiksi Trencarpetin Art Line -kokoelmasta.

Harmaat matot sitovat kodin muut värit kokonaisuudeksi

Harmaata mattoa valitessa on hyvä huomioida kodin muut värit ja niiden sävyt. Samansävyiset värit sointuvat helpoiten keskenään, mutta myös vahvat kontrastit voivat toimia yhtä hyvin. Tummanharmaa matto on siinä mielessä helppo ja yksinkertainen sävynäkin, että sen kanssa voi yhdistää niin vahvempia värejä kuin vaaleampia värejä ja saada koottua silti harmoninen kokonaisuus. Mielenkiintoisen ja elävän yhdistelmän saa jo pelkästään yhdistämällä harmaan eri sävyjä keskenään ja muut värit lisänä voivat toimia mielenkiintoisina väripilkkuina. Värin monipuolisuuden takia ei olekaan ihme, että harmaat matot ovat nousseet suosituiksi suomalaisissa kodeissa ja tälle suosiolle ei näy loppua. Valikoimistamme löytyy jokaiseen tyyliin sopivia harmaita mattoja, olipa haettu tyyli sitten skandinaavisen moderni, suomalaiset räsymatot, klassiset nukkamatot tai itämaiset matot. Valikoimistamme löytyvät helposti niin napakat ja tasaiset matot, jotka ovat helppo pitää puhtaina, kuin myös muhkeat ja ylellisen pehmeät harmaat matot.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski