Harmaa ja turkoosi matto

Trendikäs, jokaiseen huoneeseen sopiva, harmaa ja turkoosi matto. Tämä harmaa ja turkoosi matto on takuuvarmasti katseenkerääjä missä tahansa huoneessa. Harmaa ja turkoosi raikastavat kodin kaikkia tiloja, ja tuovat kaunista sekä harmonista tunnelmaa. Matto saa kotiisi pehmeän ja kodikkaan, sekä rauhallisen ilmeen. Turkoosi ja harmaa sopivat erinomaisesti monien muiden värien kanssa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Turkoosin harmaa matto

Turkoosi väri on kaunis ja piristävä, ja sitä katsoessaan voit melkein kuulla Välimeren aallot korvissasi. Harmaa taas on rauhoittava sävy, joka ei koskaan ole poissa muodista. Kun nämä kaksi suosikkiväriä yhdistetään, on tuloksena jotain ainutlaatuista: turkoosin harmaa matto. Turkoosin harmaa matto on erittäin harmoninen, mutta samalla ihastuttavan erilainen valinta.

Harmaa ja turkoosi matto on kaunis ja moderni

Jokaiseen kotiin sopiva, erittäin laadukas harmaa ja turkoosi matto. Harmaa väri tuo neutraalia ja harmonista tunnelmaa, sekä sopii erinomaisesti yhteen muiden värien kanssa. Tuo kotiisi pehmeyttä ja tunnelmaa tämän kauniin turkoosin ja harmaan värisen maton avulla. Matto sitoo kotisi sisustuksen yhteen - valitsemalla kotisi huoneisiin oikeanlaisen maton voit helpottaa arkeasi huomattavasti.

Turkoosin harmaa matto sopii moniin tiloihin

Olohuone, makuuhuone, leikkihuone, keittiö, eteinen tai vaikkapa kesämökin tupa – turkoosin harmaa matto sopii piristämään tilaa kuin tilaa. Turkoosin harmaa matto voi muistuttaa tyyliltään esimerkiksi liukuvärjättyä kangasta. Osa matoista taas luottaa erilaisiin geometrisiin kuviointeihin, toiset itämaisten mattoperinteiden henkeen. Löydät valikoimistamme lukuisia kauniita vaihtoehtoja eri kuvioilla, erikokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)