• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Beni Ouarain-matto

Beni Ourain -matosta on tullut viime vuosina erittäin haluttu, ja tämä marokkolainen kilim- ja berberimatto omaa tosiaan kauneuden, johon harvat muut matot pääsevät. Trendcarpet tekee yhteistyötä Atlasvuorten juurella toimivan mattokauppiaan kanssa. Kauppias ajaa joka viikko vuorille ja ostaa Beni Ourain- ja Azilal-mattoja berberiheimoilta. Siten saamme huippulaadukkaita antiikkisia, puoliantiikkisia ja uusia Beni Ourain -mattoja paljon normaalia halvempaan hintaan.

Beni Ourain –matto on fantastinen taideteos.

Beni Ourain -heimo muodostuu useista eri berberiheimoista, joista osa on siirtynyt alaville maille kun taas osa asuu edelleen ylhäällä Atlasvuoristossa ja hankkii elantonsa lampaiden kasvatuksella. Lampaat tuottavat ainutlaatuista ja hienointa villaa, ja tästä villasta valmistetaan maineikkaat Beni Ourain -matot. Naiset – jotka ovat useimmiten heimon mattoja kutovia jäseniä – luovat matot omista kokemuksistaan: matossa näkyvät usein luonto, rakkaus, syntymät, usko ja naiseus. Tavatonta ei ole sekään, että Beni Ourain -matto on kudottu ulkoista uhkaa vastaan, jolloin mattoon on kudottu onnenamuletteja ja muita elementtejä, joiden tarkoitus on tuoda onnea ja menestystä.

Kaikki Beni Ourain -matot ovat uniikkeja.

Kaikki Beni Ourain -matot ovat erilaisia, ja Trendcarpet valokuvaa kaikki saamansa matot. Kaikki kotisivulla näkemäsi matot löytyvät varastosta ja lähetetään rahtivapaasti ja ilmaisella palautusoikeudella 24 tunnin kuluessa.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa
Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)