Ruskeat matot

Tässä kategoriassa löydät kaikki ruskeat matot yhdessä ja samassa paikassa. Suosittujen mattojen

joukosta löytyy muun muassa Tuva, 100% puuvillaa, London Square (todella laadukas konekudottu matto) sekä pehmeä Wellington villamatto. Täältä löydät ruskeita mattoja monessa eri sävyssä, kuten vaaleanruskea Naxos, joka on 100% villamatto ja tummanruskean Orian, joka on synteettistä villaa.

Lue lisääSulje
+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Tutustu muihin luokkiin

RUSKEA KULTAINEN MATTORUSKEA OLOHUONEEN MATTO | RUSKEA MATTO 160X230VAALEANRUSKEA MATTOTUMMANRUSKEA MATTO | RUSKEAT JA BEIGET MATOT | BEIGE JA RUSKEA MATOTVIHREÄ MATTO RUSKEARUSKEA PYÖREÄ MATTO | RYIJYMATTO RUSKEA 

Ruskeat matot ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella

Ruskean maton ostaminen Trendcarpetilla on helppoa. Teet ostoksia parhaiden mahdollisten ostoehtojen mukaan (ilmaiset toimituskulut ja jos sinulla on huono onni ja haluat palauttaa maton, Trendcarpet maksaa myös palautuksen). Kaikki matot lähetetään arkisin 24 tunnin sisään (jos tilaus tehdään ennen kello 14 saman päivän aikana) ja toimitusaika Suomeen on 2-3 päivää.  

 

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)