• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Ruskea pyöreä matto

Klassinen ja maanläheinen matto haussa? Valitse ruskea pyöreä matto, joka sopii osaksi sisustusta, jossa on käytetty vaaleita tai muita maanläheisiä sävyjä kuten vihreää. Ruskea pyöreä matto sopii eteisiin, sisäänkäynteihin tai pöytien alla käytettäväksi. Valikoimassamme on saatavilla ruskeita mattoja isoillakin halkaisijoilla sekä erilaisilla materiaaleilla. Hakemalla ruskea pyöreä matto saat kaikki tämän hakukriteerin matot.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Ruskea pyöreä matto on tyylikäs valinta

Valinta matto materiaalista kannattaa tehdä sen perusteella, minne maton aikoo sijoittaa. Oleskelutiloissa sekä makuuhuoneissa voi käyttää korkeampi nukkaisia mattoja, joiden ominaisuudet ovat pehmeät ja tuovat ryhdikkyyttä sisustukseen. Herkemmin tahriintuvissa tiloissa kuten eteisessä, käytävillä ja ruokailutiloissa suosittelemme ottamaan ohuen maton, joka on koneellisesti valmistettu, tällöin ruskea pyöreä matto on helppo pitää puhtaana.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)