• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Hamppu-matot & Juutti-matot

Hamppumatot ja juuttimatot sekoitetaan usein keskenään, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Molemmat ovat kasvikuituja, mutta eivät samasta kasvista. Juuttimattojen ja hamppumattojen edut ovat että ne ovat hyvin kestäviä ja vahvoja, kuten useimmat kasvikuidut. Ne ovat myös ekologisia, sillä ne on valmistettu puhtaasta luonnonmateriaalista. Hamppu- ja juuttimatoissa on myös niille ominainen ulkonäkö, josta näkee että ne todella ovat 100 % luonnollisia.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Hamppu- ja juuttimattojen eri muunnelmia

Hamppu- ja juuttimatot tulevat monessa eri ilmeessä ja voivat myös olla värjättyjä. Ei ole myöskään epätavallista, että juuttimatto on pyöreä. Mikä niillä on usein yhteistä on viimeistelemätön ulkonäkö, joka on monen silmään miellyttävä. Eikä ole mikään sattuma, että juuttia käytetään usein myös säkkikankaan valmistamiseen. Matot voivat näyttää enemmän kierretyltä kuin kudotulta, ja monet pitävät niiden rustiikista ulkomuodosta.

Hamppu- ja juuttimatot nopealla toimituksella ja ilman toimituskuluja

Etsitkö mattoa joka ei näytä teollisesti tuotetulta, vaan eloisalta? Silloin hamppumatto ja juuttimatto ovat sinulle tehdyt! On hyvin tiedossa että ne ovat orgaanisia, ja olemme myös maininneet, kuinka kestäviä ne ovat – nämä matot on valmistettu käveltäviksi. Ja jos saatkin kulutettua matot monen yrityksen jälkeen, ne ovat silti ekologisia ja kierrätettäviä. Jos haluat antaa näille matoille mahdollisuuden, saat ne Trendcarpetilta ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella.

Suositut matot
Suositut matot
☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY TOP 20 ☆

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski