Juuttimatto 200x300

Juuttimatto 200x300 on rakenteeltaan jämäkkä ja ympäristöystävällinen matto ihmiselle, joka haluaa päästä myös sisustuksessaan mahdollisimman lähelle luontoa. Erittäin vahvasta ja kestävästä juuttikuidusta punottu juuttimatto 200x300 on jo päällisin puolin kuin toisit palasen metsää kotiisi. Orgaanisen olemuksensa lisäksi se on myös biohajoava ja tarpeen vaatiessa myös useaan kertaan kierrätettävä tuote.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Tyyppi
Koko
Huone
Muoto
Tyyli
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Juuttimatto 200x300 on luontoihmisen matto

Pääosin trooppisella vyöhykkeellä kasvava kuitukasvi juutti sopii mainiosti mattojen ja muiden kodin tekstiilien materiaaliksi kestävyytensä ja ekologisuutensa ansiosta. Juuttimatto 200x300 onkin hyvä tilaisuus ihmiselle, joka ei ole vielä tutustunut tämän materiaalin saloihin. Matto on paras valinta sellaiselle, joka haluaa sisustuksen kautta tuoda luonnon kotiinsa juuri sen näköisenä kuin se on.

Matot

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)