Muovimatot

Muovimatot ovat helppohoitoisia, hyvännäköisiä ja nykyaikaisia. Trendcarpetin eniten myyty muovimatto Skandinaviassa – Horredmatta – joka on kudottu Horredissa Ruotsin eteläosassa. Trendcarpet myy Horredin muovimattoja mahdollisimman halpaan hintaan. Trendcarpetista voit ostaa turvallisesti ja varmasti korkealaatuisia ruotsalaisia designmuovimattoja; valitse lasku maksuvaihtoehdoksi, jolloin saat muovimaton toimitettuna suoraan ovellesi ja maksat 14 päivän kuluttua.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Koko
Muoto
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Matta plast

Plast matta som vi har och som du kan köpa kommer som både plastmatta lång, stor plastmatta samt som funkar såklart som en gångmatta plast. Dessa snygga plastmattor kommer såklart också i olika färger och mönster. En del av de vi säljer som du ser att det står Recycled Pet är faktiskt tillverkade av återvunna petflaskor. Det som är smidigt och effektivt är att om de blir smutsiga är det bara att ta en fuktig trasa och dra över skiten. På grund av materialet behövs det inte mer. Som du ser har vi som man nästan kan känna, hundratals färger för att du skulle kunna inreda precis så som du vill. Jag hoppas du hittar dina favoritfärger. Men ännu viktigare, något som passar din inrednings, om du använder detta som en extra detalj. Eller om du bygger allting annat runt detta för att lyfta färger och skapa en känsla hos dig. Du kanske vill ha en grön för att skapa en naturlig känsla. Eller en vit för att få det där lite mer lyxiga? Vad du än väljer, kom ihåg att detta är en chans att kunna få hem ett objekt med en känsla, både för dig men också för folk som kommer att besöka dig.

FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA PLASTMATTOR

Trendcarpet säljer Horredsmattan till lägsta möjliga pris och som enda återförsäljaren i Sverige också med fri frakt och fri retur. Kundtrygghet och kundnöjdhet när man beställer hos oss står alltid i fokus hos Trendcarpet.

Och många av de vi säljer har också certifikatet goodweave, som betyder att mattorna vävs och knyts under bra villkor.

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)