• TILAA KLO 16 MENNESSÄ POSTITUS SAMANA PÄIVÄNÄ
  • ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS
  • LUOTETTAVA VERKKOKAUPPA

Matot 400 x 300 cm

Tähän tuoteryhmään olemme valinneet upeita, ihania isoja mattoja, nimittäin kokoa 300 x 400 cm. Tämä on koko, jossa aiemmin harvoin valmistettiin moderneja mattoja, mutta kysynnän kasvaessa myös tämän kokoisten mattojen valmistus on kehittynyt. Jo aikoja sitten tämä koko 300 x 400 cm oli tavallinen koko itämaisilla matoilla Iranista, Afganistanista, Pakistanista ja Turkista. 300 x 400 cm on vaikuttava koko matolle ja se vaatii oman tilansa, mutta paikallaan se muuttaa huoneen upealla tavalla.

+ Lisää-
Väri
Pituus
Leveys
Hinta
Lajitteluperuste

Nykyiset suodattimet:

Poistaa

Modernit matot 300 x 400 cm

Suosittelemme 300 x 400 cm matoiksi mattoja, kuten Kelim-matot Afganistanista - upeat, kasvipohjaiset värit perinteisellä kelim-kutomisella ja rappumaisella kuviolla. Uutuuksia 300 x 400 cm mattojen joukossa ovat kauniit Marina-puuvillamatot kalanruotokuviolla tai puuvillamatto Chania neljässä värissä trendikkäällä neliökuviolla. Täältä löytyvät myös suositut Jodphur-viskoosimatot monessa eri värissä. Suosittelemme myös yksivärisiä Silje-mattoja koossa 300 x 400cm.

Kaikki matot 300 x 400 cm lähetetään ilmaisilla postikuluilla ja maksuttomalla palautuksella

Kaikki matot Trendcarpetilla lähetetään ilmaisilla toimituskuluilla ja maksuttomalla palautuksella, ja se koskee tottakai myös mattoja 300x400cm kategoriassa. Ennen tilaamista suosittelemme mittaamaan matolle suunnitellun alueen. Joskus tilan saattaa arvioida väärin, mistä syystä suosittelemme käyttämään mittanauhaa tai muuta mittausvälinettä, etenkin jos tilaat suuren, 300 x 400 kokoisen maton. Voit tilata maton helposti ja turvallisesti laskulla, korttimaksulla tai verkkopankkisiirrolla ja saat sille aina 14 päivän pituisen avokaupan. 

 

Matot

Huoneet

Värit

Koko

Tyyli

TC Home

ASIAKASPALVELU

Tiedot

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)